Ballantine’s severler işte sürprizimiz! Ballantine’s logolu matarayı kazanabilmek için yapmanız gereken tek şey gün içerisinde Facebook sayfamızda soracağımız sorunun doğru cevabını Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermek. Sorumuz birazdan sizlerle!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ballantine’s severler işte sorumuz! Ballantine’s 1895 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi tarafından hangi ödül ile ödüllendirilmiştir?
Sorumuzun cevabını Facebook sayfamızda bulabilirsiniz! Unutmayın doğru cevapları Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine yollamanız gerekmektedir. Herkese bol şans!
Cevap : İlk Kraliyet Onay Forsu ... (:
Ballantine's ın 1895 yılında Kraliyet Ailesi tarafından Royal Warrants ile ödüllendirildiğini biliyor muydunuz?
Arkadaşlar @hitex arkadaşımızın verdiği cevap ile benim bahsettiğim cevap aynıdır..Royal Warrants'ın anlamı Onay Forsudur..Bir yanlışlık olmadığını belirtmek isterim... ! (:
Ballantine’s severler ödüllü yarışmamız bugün saat 13:00’a kadar devam edecektir. Sorumuzun cevabını sayfamızda bulabilirsiniz! Herkese bol şans!
Ben siteyi görmeden buradaki cevabı yaptım.Teşekkürler
Ballantine’s severler! “Matara Yarışmamız” sona erdi. İşte kazananlar:
Tuğba Gültekin
Serhat Özyurt
Adem Yıldırım
Gizem Mater
Melisa Uryan
Sizlerle Ballantine’s Türkiye tarafından mail yolu ile iletişime geçilecek. Kazanan takipçilerimizi tebrik eder, tüm katılımcılara teşekkür ederiz.
Tebrikler Melisa Abla ! (: