tebrikler kazananlara, bende reklamlarını izleyip teselli bulucam artık
şekerim tebrikler kazanan herkes güle güle kullansınlar hediyelerini
ben önlük kazanmıştım bugün geldi hemen üzerime taktım önlüğü süpermiş ya,ben çok adi bişey sanıyordum çok yakıştı,aşçı,pastacı falan olasım geldi

buarada artık bi de şapka kazanmam lazım uyum ahenk içerisinde olmalıyım
ben önlük kazanmıştım bugün geldi hemen üzerime taktım önlüğü süpermiş ya,ben çok adi bişey sanıyordum çok yakıştı,aşçı,pastacı falan olasım geldi
kazandıktan sonra herhangi bir ek bilgi bir işlem yapmış mıydınız? Bende bir önceki hafta önlük kazandım da daha gelmedi
kazananları tbr ederim güle güle kullan şeymacım ben kac haftadır ugrasıyorum tutturamadım
işte bende biscolata diye girip diğerleriyle yetinicem olsun napalım elbet oda olur

dene şansını güzelim illaki olur
püskümüt çıktı daha sabah yediydim tadı damağımda kaldıydı pek memnun olduk ailecek..
kazandıktan sonra herhangi bir ek bilgi bir işlem yapmış mıydınız? Bende bir önceki hafta önlük kazandım da daha gelmedi
bir mail gelir katılım yaptığınız face mail adresinize onu cevaplayıp adres bildirimi yapacaksınız ki kargonuz gelsin...
fincanıma çok sevinmiştim ama gelen kargonun içinden tabağı kırık çıktı .kalbim çok kırıldı