Fırsat Detayları
Türkiye’de ilk kez uzmanların rehberliğinde seçilmiş oyuncaklar sunan Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Markmost üyelerine 10 TL değerinde hediye çeki veriyor. Onbinlerce oyuncak içinde kaybolmadan, kısa sürede, çocuğunuzun gelişim özelliklerine göre aradığınız oyuncağı kolayca bulabileceğiniz oyuncakarıyorum.com’un 10 TL’lik hediye çeki kampanyasını sakın kaçırmayın!Unutmadan ekleyelim, satın aldığınız oyuncakla beraber çocuğunuzun bu oyuncaktan en etkili şekilde faydalanabilmesi için size yardımcı olacak bir kılavuz da elde etmiş olacaksınız. Kampanya Detayları:Kazanılan Hediye Çeki 40 TL (KDV Dahil) ve üzeri alışverişlerde 07 Aralık 2011 tarihine kadar kullanılabilir.07 Aralık 2011 tarihine kadar kullanılmayan hediye çekleri hesabınızdan silinecektir.MARKmost kampanyasından kazanılan hediye çekleri, oyuncakarıyorum.com'dan kazanılan farklı hediye puanlar ile aynı siparişte kullanılamaz.Oyuncakarıyorum.com kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.Bu fırsattan yararlanmak için:· FIRSATI YAKALA tuşuna basarak fırsat kodunuzu alınız.· Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin sitesinden almak istediğiniz oyuncağı/(lakları) sepetinize ekleyiniz.· Alışveriş Sepetiniz sayfasında yer alan " Kupon Kodu" alanına kupon kodunuzu girip, "Kullan" butonuna tıklayınız. Böylece hediye çekiniz aktif olacak ve “Ödeme İşlemi” sayfasında hediye çekinizi kullanabilirsiniz.Keyifli alışverişler ve bol oyunlu günler dileriz.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin