turkcell vınn kazanmışım 
turkcell t20'yi kıl payı kaçırdım 
hocam o kadar puanı nasıl yaptın acaba?
Yöntemini paylasırsan sevinirim, paylasmasan da canin sagolsun

Ve hayırlı olsun tabi Vınn :]
aayy evet yaa ben sadece mc menu ıstıyorum 2000 puan işimi, gorur bı akıl veren olsa
Bir yanlış anlaşılma oldu sanırım, ilk 10'a verilen hediyelerde ben 2. olmuştum ordan geldi.
Yarışmanın ilk günlerinden kazandım ben sabah sorun yoktu puan kasmıştım akşamına ne bu çalan oyunu bozulduğu için kimse yetişemedi sanırım birinciliğide kıl payı kaçırdım şuan bende 500 puanı geçememkteyim ama uğraşıyorum
sizdede oyunlara tıkladığınızda anasayfadan giriş yap diyormu
Sanırım o 204 oyundan verilen puan yani 204 kez o oyundan puan alabilirsiniz toplamda 2140 gibi bir rakam yapıyor diye düşünüyorum
870 puan yapar
ben sadece o oyunun puanını değil diğer oyunların puanınıda kattım o gün ne bu çalan yoktu sadece o eksik toplam puanda
bısey dıcem ama cok gulmeyın olurmu...ben oyunları bulamadım...ya da benım netımde bısey var oyunları gostermıyor
oyundaki hatalara ve puan kayıplarına çözüm bulamadılar gitti. üstelik o kadar kişi facebook sayfalarından konuyla ilgili sıkıntısını dile getiriyor fakat henüz herhangi bir çözüm bulunamadı
nasıl 2300 puan yapılıyor? bütün oyunları yapınca 2400 olmuyork i?? Ve hiç 150 puan vermedi..