böyle bir şeyi bilmemeleri onların ayıbı..MobiHediyem kodunu girmeleri saniye sürmüyor..hangi şube bilmiyorum ama bu size yapılan bir haksızlık..yetkili biriyle görüşseydiniz..Turkcelle bir ilginiz kalmadı ki sizin muhatabınız MC şu saatten sonra..Mc merkeze şikayet edebilirsiniz de ! ..
Link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapintüm Mc 'lerde geçerli.. (:
arkadaşlar mc royal menü tüm mc donaldslarda geçerli değilmi

ben alamadım yavvv çok utandım neyse turkcele bi mesaj atayım 3 tane menüm var adamla iddalaştın o sadece menü yanında dondurma falan olmasın diyor bende yok o kırmızı kasa kampanyası bu turkcel internet festivali dedim
böyle bir şeyi bilmemeleri onların ayıbı..MobiHediyem kodunu girmeleri saniye sürmüyor..hangi şube bilmiyorum ama bu size yapılan bir haksızlık..yetkili biriyle görüşseydiniz..Turkcelle bir ilginiz kalmadı ki sizin muhatabınız MC şu saatten sonra..Mc merkeze şikayet edebilirsiniz de ! ..
Link : Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
tüm Mc 'lerde geçerli.. (:
arkadaşlar mc royal menü tüm mc donaldslarda geçerli değilmi

ben alamadım yavvv çok utandım neyse turkcele bi mesaj atayım 3 tane menüm var adamla iddalaştın o sadece menü yanında dondurma falan olmasın diyor bende yok o kırmızı kasa kampanyası bu turkcel internet festivali dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinArkadaşlar geçerli şubeler linktekilerdir...
Bunları dikkate alarak gidiniz sonra mağdur olmayınız.
Günün ödüllerinden kazanıp da ödülü yollamak için turkcell tarafından iletişime geçilen var mı aranızda?
puıanlarım elimde patladı sayet menu kodu veren olursa telıne konusma vs vs yukleyebılrım
aynen.boşu boşuna uğraşmışım.heidyeler çoktan bitmiş
ya aslında gunluk en yuksek puan için oynayacağım ama hergun nasıl 3500 üstü yapıyorlar anlayamıyorum.
en buyuk avantaj arkadasları oyuna davet etmek sanırım
Ben 2 haftadır 12000e anca ulaştım...hedefim 20000 ve doğal olarak vınn almak...inş haftaya bitiririm...
ya aslında gunluk en yuksek puan için oynayacağım ama hergun nasıl 3500 üstü yapıyorlar anlayamıyorum.
en buyuk avantaj arkadasları oyuna davet etmek sanırım
Ayrıca festival fırsatlarından satın alana 500 puan veriyor