0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş daveti yapınca günlük puan 5 oluyor artık kolay kolay birşey kazanılmaz bu oyundan Sende zorla kazanırsın..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş daveti yapınca günlük puan 5 oluyor artık kolay kolay birşey kazanılmaz bu oyundan
Arkadaş daveti yapınca günlük puan 5 oluyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş daveti yapınca günlük puan 5 oluyor artık kolay kolay birşey kazanılmaz bu oyundan Sende zorla kazanırsın.. ilk 5 girmek zaten imkansızdı son hafta bi puf noktası yada acıgını bulmuslar sanırım bnm hesabıma göre maksimum 2790 lı bi puan alınıyor ama hep 2800 lı 1.ler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaş daveti yapınca günlük puan 5 oluyor artık kolay kolay birşey kazanılmaz bu oyundan Sende zorla kazanırsın.. ilk 5 girmek zaten imkansızdı son hafta bi puf noktası yada acıgını bulmuslar sanırım bnm hesabıma göre maksimum 2790 lı bi puan alınıyor ama hep 2800 lı 1.ler.o zaman senin matematiğin zayıf biraz..
Arkadaslar biri bana nasıl 40 dk'da 1740 puan yapılır anlatabilir mi:))
Bence de.. Hiç kalkmadan oynaması gerekli ki oyunlar zaten çok sıkıcı. Gece biraz takip ettim, 00.40-00.45 arasi günün birincisi 1740 civarindaydi:)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBence de.. Hiç kalkmadan oynaması gerekli ki oyunlar zaten çok sıkıcı. Gece biraz takip ettim, 00.40-00.45 arasi günün birincisi 1740 civarindaydi:) şu an birinci olan kişiden mi bahsediyorsun?