ben 1 ay önce kazanmıştım ama nakko ipleri göndermedim şimdi göndersem hediyem gelirmi acaba
ben de unuttum göndermeyi, gerçi ben sormuştum bir süresi varmı unuttum yollamayı hakkım gitmişmidir diye, yok yollayabilirsiniz dediler, ama ben gene unuttum
[ben de unuttum göndermeyi, gerçi ben sormuştum bir süresi varmı unuttum yollamayı hakkım gitmişmidir diye, yok yollayabilirsiniz dediler, ama ben gene unuttum
bende
Dün nako ya mail attım.Etiketleri gönderdim kontör gelmedi,etiketler size ulaşmadı mı diye.Bugün cevap geldi gecikmeden ötürü özür dileriz 26.12.2008 de kontörünüz gönderilecektir diye

Hediyesi gelmeyen varsa nako ya mail atmasını tavsiye ederim.
TAMAM ATIYORUM ŞİMDİ 1 AYI GEÇTİ YAVVV
Tencere tava ve diğer ürünlere dikkat edin ya hasarlı geliyor yada defolu malı yolluyorlar Bana gelen tepsi ve tencere ezikti kek kalıbıda yamuk idi yani kek kalıbı defolu idi aman dikkat edin teslim almadan önce açın bakın Kırıt veya bozuksa geri yollayın Kango onlara ayıt sakın ürünün faturasını atmayın garantiyerine geçiyor
kontürüm geldi ama şikayet mesajından sonra
asi demir kardeş şikayeti nereye yaptın benim hediyemde gelmedi. Bide kaç günde geldi senin kontor
kardeş bayramdan iki hafta önce ambalajları yolladım. gelmedi kontür. bir hafta önce nakonun iletişim kutusuna şikayetimi yazdım hemen yollamışlar
ben de çok oluyo yollayalı ama gelmedi hala ya, ben de oradan yazayım bari.
bana şimdi de 100 kontör çıktı bakalım bu sefer çabuk gönderecekler mi