0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadarınada pes diyorum ninovada kimsecikler yokmuş ne çabuk aldılarda görevliler dahi gitti Arabayla gitsen bile bu kadar kisa surede imkansız kendi elemanları bellişehir küçük değilki ayrıca son zamanlarda trafiği bile çekilmiyor söyleyecek söz bulamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadarınada pes diyorum ninovada kimsecikler yokmuş ne çabuk aldılarda görevliler dahi gitti Arabayla gitsen bile bu kadar kisa surede imkansız kendi elemanları belli
bu kadarınada pes diyorum ninovada kimsecikler yokmuş ne çabuk aldılarda görevliler dahi gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadarınada pes diyorum ninovada kimsecikler yokmuş ne çabuk aldılarda görevliler dahi gitti Arabayla gitsen bile bu kadar kisa surede imkansız kendi elemanları bellişehir küçük değilki ayrıca son zamanlarda trafiği bile çekilmiyor söyleyecek söz bulamıyorum bir de Diyarbakırın eski semtlerine koymazlar mı ? onca yatırım haliyle trafik de kendi ipini çekiyor... Kübra Hanım tebrik ederim , sonunda diyorum... (: