0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bitti mi?sesleri çıkmıyo
tebrikler balca güzel günlerde kullan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm Bende söylerdim ama geç gördüm 6.dkda filan Kardesin gittiğinde kimse yokmuymus ? O kadar kisa surede almaları şüpheleri artırdı kardeşim pc başındaymış şifre verildiği anda koşmuş oraya gittiğinde sadece 3 görevli varmış kendi aralarında sohbet ediyorlarmış ve çok sakinmiş çevre görevli verdik deyince oda şok geçirip bana geldi ama gerçekten şaşırtıcı bir durum bu kadar çabuk hadi aldılar uçmadılarya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm Bende söylerdim ama geç gördüm 6.dkda filan Kardesin gittiğinde kimse yokmuymus ? O kadar kisa surede almaları şüpheleri artırdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm
@rengin aldın inşallah ?
bende dağkapı meydanında verirler dedim verdilerde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler balca güzel günlerde kullan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm koşa koşa gitti çocuk amac yoookBende söylerdim ama geç gördüm 6.dkda filan Kardesin gittiğinde kimse yokmuymus ? O kadar kisa surede almaları şüpheleri artırdı kardeşim pc başındaymış şifre verildiği anda koşmuş oraya gittiğinde sadece 3 görevli varmış kendi aralarında sohbet ediyorlarmış ve çok sakinmiş çevre görevli verdik deyince oda şok geçirip bana geldi ama gerçekten şaşırtıcı bir durum bu kadar çabuk hadi aldılar uçmadılarya Ah ah tahminlerimden biri de migrostu kesin orda biri pusuda bekliyomus yoksa imkanı yok hemen ürünü almasına
tebrikler balca güzel günlerde kullan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm koşa koşa gitti çocuk amac yoookBende söylerdim ama geç gördüm 6.dkda filan Kardesin gittiğinde kimse yokmuymus ? O kadar kisa surede almaları şüpheleri artırdı kardeşim pc başındaymış şifre verildiği anda koşmuş oraya gittiğinde sadece 3 görevli varmış kendi aralarında sohbet ediyorlarmış ve çok sakinmiş çevre görevli verdik deyince oda şok geçirip bana geldi ama gerçekten şaşırtıcı bir durum bu kadar çabuk hadi aldılar uçmadılarya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm koşa koşa gitti çocuk amac yoookBende söylerdim ama geç gördüm 6.dkda filan Kardesin gittiğinde kimse yokmuymus ? O kadar kisa surede almaları şüpheleri artırdı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin@rengin aldın inşallah ?yok ya haberim bile yok ama erkek kardeşim evden koşmuş yan taraf ya kardeşim tanıdıklarına vermişledir diyor şimdi bana uğradı söyledi şoktayımmm koşa koşa gitti çocuk amac yoook
balca cnm tebrikler güle güle kullan