kontür işini ayarladım turkcell , vadafon ,avea hiç farketmez haksızlık olmasın diye kazananı ben belirlemiyeceğim takıldığım cafeden bu forum ile alakası olmayan 3 kız 3 erkek 6 juri ayarladım ve herkesin gönderdiği
ilk gönderilen mesajı yazıyorum ( lemonyak'ın hariç onun çıktısını aldım) puanlamayı onlar yapacak .eğer noter huzurunda isterseniz komşumuz ahmet abi 13. noterde güvenlik görevlisi akşama onuda ayrlarım o da noter sayılır

onun önünde yaparızzz
ne bileyim yaaa içimden geldi isteyen katılır isteyen katılmaz zorlama yok bizde

evde başka bir şey ararken 100 kontür buldum açılmammış ama bizde şimdi avea yok benimde aklıma böyle bişey gelddiiiii
aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun..
bende gayet romantizmin doruklarında okurken o mısrada şeytan dürttü napam..
"Hiç şiir okumamış bir adama şiirler yazdıran da sen, sayfa sayfa mektuplarda. Sağnak yağmurun, kartopu oynamanın keyfini bilmeyecektim sen olmasaydın. Karadeniz'den Ege'ye sevdalar taşırken yüreğim vagon vagon, bilmeyecekti gönlüm sevdayı; seni tanımasaydı gözlerim. Bilirim ki her şeyi çürütür de bir sevgiyi çürütmez toprak ana. İşte bu yüzdendir bir avuç yürekte bu koca sevda"
Tamamen eşimin yazısıdır.