Gönderen Konu: bu da benim kampanya'm ;)  (Okunma sayısı 18153 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
Ynt: bu da benim kampanya'm ;)
« Yanıtla #30 : 13 Nisan 2009, 15:49:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D

zaman  değişti  artık şimdi  kızların bu  laflar  ile  kanmıyorr  :D gün  geçtikçe  işimiz  zorlaşıyorrr  :D ama  gerçekten  çok  güzel  şeyler  çıkıyor  ortayaaa :)
;)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #31 : 13 Nisan 2009, 15:52:10 »
seni seviyorum çünkü hergün kampanyada açılan şasnını arada hergün ikimize hediye kazanıyorum şans getirdin bana :):):):) yaz gönder :)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 14 Nisan 2009, 12:43:10 »
kontür  işini  ayarladım turkcell , vadafon ,avea  hiç  farketmez haksızlık olmasın diye  kazananı  ben belirlemiyeceğim takıldığım  cafeden  bu  forum ile alakası  olmayan 3  kız 3  erkek  6  juri  ayarladım  ve herkesin  gönderdiği ilk gönderilen mesajı  yazıyorum ( lemonyak'ın  hariç onun  çıktısını  aldım) puanlamayı  onlar  yapacak .eğer  noter  huzurunda isterseniz  komşumuz  ahmet  abi 13.  noterde  güvenlik  görevlisi  akşama  onuda  ayrlarım o da noter  sayılır  :) onun  önünde  yaparızzz  :) :)
;)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #33 : 14 Nisan 2009, 12:46:11 »
kontür  işini  ayarladım turkcell , vadafon ,avea  hiç  farketmez haksızlık olmasın diye  kazananı  ben belirlemiyeceğim takıldığım  cafeden  bu  forum ile alakası  olmayan 3  kız 3  erkek  6  juri  ayarladım  ve herkesin  gönderdiği ilk gönderilen mesajı  yazıyorum ( lemonyak'ın  hariç onun  çıktısını  aldım) puanlamayı  onlar  yapacak .eğer  noter  huzurunda isterseniz  komşumuz  ahmet  abi 13.  noterde  güvenlik  görevlisi  akşama  onuda  ayrlarım o da noter  sayılır  :) onun  önünde  yaparızzz  :) :)
nerden çıktı böyle bir yarışma peki :)

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 14 Nisan 2009, 12:50:29 »
ne  bileyim  yaaa  içimden   geldi isteyen  katılır  isteyen  katılmaz zorlama yok  bizde  :)  evde  başka  bir  şey ararken 100  kontür  buldum  açılmammış   ama  bizde  şimdi  avea  yok benimde  aklıma   böyle  bişey  gelddiiiii
;)

glmcn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 14 Nisan 2009, 12:51:35 »
hayırdır memoli bu mesajlardan beğendiğini kullanacanmı yoksa ;D Bak telif hakkı var dikkat et ;D

zaman  değişti  artık şimdi  kızların bu  laflar  ile  kanmıyorr  :D gün  geçtikçe  işimiz  zorlaşıyorrr  :D ama  gerçekten  çok  güzel  şeyler  çıkıyor  ortayaaa :)

bi benim gibiler kanıo desene o zaman :D bana eski sevgilim sölemişti yazdıklarımı. eee kazanırsak ona yollarız kntrü :P

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #36 : 14 Nisan 2009, 13:21:09 »
aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun.. ;D ;D

Çevrimdışı hako65

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 14 Nisan 2009, 14:17:49 »
Alıntı
aman ha lemonyak'ın şiiri okurken "İliklerime işleyerek esiyorsun" mısrasında şaşırma rezil olursun..

alemsin dostum gülmekten gözümden yaş geldi ;D ;D ;D ;D
Devam eden kampanyalarımıza beklerim:)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #38 : 14 Nisan 2009, 14:28:55 »
bende gayet romantizmin doruklarında okurken o mısrada şeytan dürttü napam.. ;D ;D

Çevrimdışı ceymir

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #39 : 14 Nisan 2009, 14:36:14 »
"Hiç şiir okumamış bir adama şiirler yazdıran da sen, sayfa sayfa mektuplarda. Sağnak yağmurun, kartopu oynamanın keyfini bilmeyecektim sen olmasaydın. Karadeniz'den Ege'ye sevdalar taşırken yüreğim vagon vagon, bilmeyecekti gönlüm sevdayı; seni tanımasaydı gözlerim. Bilirim ki her şeyi çürütür de bir sevgiyi çürütmez toprak ana. İşte bu yüzdendir bir avuç yürekte bu koca sevda"

Tamamen eşimin yazısıdır. ;)
Hayat beni ben hayatı çok seviyorum...