ArkoMen - Adam Gibi Bakım
Arko Men ile Ödüllü Sorular yarışmasıyla Milli heyecana hazır mısın? Sen de bu coşkuya ortak olmak için Arko Men ile Ödüllü Sorulara katıl, 2 Milli Takım imzalı beyaz orijinal forma, 4 TFF orijinal futbol topu, 20 orijinal şapka, 20 Millilerin kırmızı orijinal forması ve 30 Arko Men bakım seti hediyelerinden birini kazanma şansını yakala! Bugünün sorusunu görmek için hemen Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin linkine tıkla!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Cevap : 10 Ekim 1998 / Türkiye 1 - 0 Almanya
ben bu ödüllü soruları hiç anlamıyorum
hergünmü cevap vermek lazım?
Bilet fiyatı 4 liraydı hakan şükürün attığı golle 1-0 yenmiştik
bugunde katıldım gerisi şans
bende katıldım bakalım bol şans..
ben bu ödüllü soruları hiç anlamıyorum
hergünmü cevap vermek lazım?
10 günün sonunda, herhangi bir soruyu doğru bilen ve sıralamada 4832. ve 6580. olan katılımcılar 1’er adet imzalı beyaz orijinal milli takım formasını, herhangi bir soruyu doğru bilen ve sıralamada 1375. , 3799. , 5846. ve 7778. olan katılımcılar 1’er adet TFF orijinal maç topunu, toplamda 20 adet olacak şekilde herhangi bir soruyu doğru bilen her 300. katılımcı kırmızı orijinal milli takım formasını, toplamda 20 adet olacak herhangi bir soruyu doğru bilen her 170. katılımcı orijinal milli takım şapkasını, toplamda 30 adet olacak herhangi bir soruyu doğru bilen her 110. katılımcı Arko Men Bakım Setini kazanacaktır.
bende katıldım cevabı veren arkadaşa teşekkürler