Gönderen Konu: Orkid Benim Pamuk Prensesim 1. Hafta ipad 2 Kazanan  (Okunma sayısı 2915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Ynt: Orkid Benim Pamuk Prensesim 1. Hafta ipad 2 Kazanan
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2011, 17:14:38 »
Kızlar Arasında
‘Benim Pamuk Prensim!’ uygulamamızın 5. hafta kazananı belli oldu!
Seçici jürinin ortak kararı ile 5.haftanın iPad 2 kazananı; Öykü Altuncevahir oldu.
Tebrikler Öykü Altuncevahir!
Kızlar! Sakın üzülmeyin, iPad 2 kazanma şansınız 03/11/2011 tarihine kadar devam edecek.
Siz de “Benim de Prensim Pamuk gibi!” diyorsanız, vakit kaybetmeden uygulamamıza girin Prensinizi bize anlatın...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 30 Ekim 2011, 00:42:37 »
ben artık yorum yazmıyorum bile ilk hafta yazdım sonra bıraktım,jurinin falan seçtiğini de sanmıyorum..
izgim

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 31 Ekim 2011, 09:27:23 »
Bende PG nin düzenlediği hiçbir yarışmaya güvenmiyorum çalıştıkları ajans kendi aralarında hediyeleri paylaşıyorlar..

Çevrimdışı tuce89

• Usta Kampanyacı
  • >> S'T <<
« Yanıtla #13 : 17 Kasım 2011, 13:29:42 »
Pamuk prenslerini anlattılar, iPad2'yi kazandılar!
Evet kızlar,6 haftalık 'Benim Pamuk Prensim' maratonunun sonuna geldik.
Ve pamuk prensleri sayesinde iPad2 kazananlar belli oldu.
Hepinize ilginiz için teşekkür ederiz.

iPad2 Kazananlar:

Demet Çetin
Çağla Doğan
Elif Aksakal
Sevcan Çelik
Öykü Altuncevahir
Latife Gümrah

tebriklerrrrrr
Ve bir gün gelir tüm dualar kabul olur, yeter ki inanmaktan vazgeçmeyin.

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #14 : 17 Kasım 2011, 13:38:56 »
bende bu sayfaya güvenmiyorum zira 2.hafta siz kendinize mi hediye ediyorsunuz dedim bir açıklama istedim çünkü kazananlardan hiçbiri yazmadı diye onlar beni sayfadan attılar...daha öncedende bir yarışmasında şaibeli durumları vardı P&G'yi aradım ama birine bağlayamadılar beni nedense hep beklemede hattan düştüm
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2011, 13:48:07 »
evet benim de dikkatimi çekti ilk hafta katıldım sonra bıraktım hemen,zira dediğiniz 6 hafta boyunca tek bir kazanan Allahın kulu da bi yorum yazmaz mı kazandık vs.. diye..ama bu malesef firmalar ile alakalı bir durum değil,onların anlaşmış olduğu reklam şirketleri ile alakalı bir durum dolayısıyla reklam şirketini değil direk firmayı aramak en mantıklısı..çünkü bu reklam şirketleri kendi uhdelerine saklıyorlar,bi kaç face.açıp onlara kazandırıp ilgili firmadan alacakları reklam ücretinin yanısıra hediyeleri de kar olarak yazıyorlar kendilerine :(
izgim

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 17 Kasım 2011, 14:29:44 »
en son pg Fairy ile mutlu mutfaklar yarışması düzenledi 1. seçilene 10.000 tl hediye çeki verildi. 1. seçilenin tarifi aynen şöyledi etleri soğanları patatesleri patlıcanları güzelcene bir güvece atıp bir karafırına görütüp pişirtiyorsunuz.Yemeğin fotografı bile yoktu. Kazanan kişi sonuçlar duyurulmadan 3 gün önce facebook duvarı açıkmış kurnazda değil işte kampanyacı olmadığı için İzmirden İstanbula gideceğim hediye çekimi almaya yazmış. Herşey apaçık ortada yani. Yapılan haksızlık , hile herşey ortadaydı. PG yi defalarca kez aramama rağmen hiç oralı bile olmadılar. Ajans yapıyor biz ilgilenmiyoruz dediler. PG çalıştığı ajansı değiştirmedikçe bütün hediyeleri ajansa verecek.

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #17 : 17 Kasım 2011, 14:34:55 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
en son pg Fairy ile mutlu mutfaklar yarışması düzenledi 1. seçilene 10.000 tl hediye çeki verildi. 1. seçilenin tarifi aynen şöyledi etleri soğanları patatesleri patlıcanları güzelcene bir güvece atıp bir karafırına görütüp pişirtiyorsunuz.Yemeğin fotografı bile yoktu. Kazanan kişi sonuçlar duyurulmadan 3 gün önce facebook duvarı açıkmış kurnazda değil işte kampanyacı olmadığı için İzmirden İstanbula gideceğim hediye çekimi almaya yazmış. Herşey apaçık ortada yani. Yapılan haksızlık , hile herşey ortadaydı. PG yi defalarca kez aramama rağmen hiç oralı bile olmadılar. Ajans yapıyor biz ilgilenmiyoruz dediler. PG çalıştığı ajansı değiştirmedikçe bütün hediyeleri ajansa verecek.

haklısın unutulacak gibi değpil komediydi resmen
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 17 Kasım 2011, 14:38:56 »
en güzel et yemekleri yarışmasında 3. oldum ve yemek takımı kazandım güya 2 ay oldu hediyemi göndermiyorlar hiç bir şekilde iletişime geçmiyorlar cevap vermiyorlar lanet olsun diyorum sadece !
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 17 Kasım 2011, 15:54:31 »
denedim biliyorumda 2-3 ay sonra zar zor yolluyor ariellerin üstüne yattılar en son koleston kampanyası yaptılar ondada göndermediler. artık PG mi tövbe katılmam. Ajansları kötü ötesi. PG Ninde umrunda değil herhalde akrabaları filan var tanıdık..