Gönderen Konu: Sahibinden.com-Ozan Aygün:)  (Okunma sayısı 12039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı derya3

• Usta Kampanyacı
Ynt: Sahibinden.com-Ozan Aygün:)
« Yanıtla #50 : 01 Ekim 2011, 08:51:50 »
valla pes adamın çalışmasına gerek yok bende diyorum neden kazanamıyorum sebeb belli oldu gerçi biliyordum ama bukadarını tahmin edememiştim bencede bu yazılanları okuyor ya da okuyan birileri muhakkak vardır o kişiler ona iz söyler ozan aygün bey bu dünyanın öteki tarafı da var o zaman görüşürüz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 01 Ekim 2011, 10:17:50 »
Forumda köstebek olması ayrı bir konu ama bedavaya verilen ürünleri hakka girip paraya çevirmesi çok büyük bir günah .. Çünkü onca insanın emeği var ve ihtiyacı olan insanlar var.... Ve bu kampanya yapan bu hediyeleri veren firmalar durumun hiç mi farkında değil ki hatta benim bildiğim kazanılan ürünler satılamıyor.. Yoksa göstermelik mi diyorlar satılamaz diye.. Emek hırsızlığı yapıp birde bunları satmak.. Allah hidayet versin... Ayrıca Kendini göstermekten de hiç çekinmiyor her yerde Ozan Aygün imzası var.. 
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı dhande

• Usta Kampanyacı
  • bir varmış bir yokmuş!
« Yanıtla #52 : 01 Ekim 2011, 10:20:05 »
ben 9 tane ipad saydım daha önce kim bilir ne kadar sattı ama 9 tane hali hazırda  ;D aç bu ya ufak 8x4 leri bile koymuş

bu mixeri nerden bulmuş hangi kampanyaydı acaba :)

olmeca tekila'dan kazanmış herhalde her yerinde olmeca yazıyor bu adamın gözü hiç doymaz sanırım kendisi gayet kişiliksiz
Bir umuttu yaşatan insanı aldım elime sazımı!! (:

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #53 : 01 Ekim 2011, 10:24:27 »
duyumlarıma göre kendisi işsizmiş burdan kazandıklarıyla geçiniyormuş.facebook profil linkide avon ankra diye.heralde avon satışıda yapmış zamanında.ama maşallah ipadlar dizi dizi  ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 01 Ekim 2011, 10:30:25 »
Benim hayat düşüncemde haram mal 1 gelırse 5 çıkar. Hakka girerek kazandıkları ona mılyar olarak gerı dönse dahi mılyarlar olarak ondan geri çıkar. Bu islamda böyledir zaten direk kendi düşüncem de değil. Bir patronumuz vardı işçiiyi 1 e kadar calıstırır 500 tl maasınıda cesıtlı bahanelerle vermez aylık 50 tl maas verdıgı olurdu yemekden kısardı nerdeyse çok kul hakkına gırerdı. Bır gun muhasebecısı bunu dolandırdı 250 mılyarını aldı götürdü suç buna kaldı bir de hapse girdi..

Demem o ki çok kazandım çok zekıyım bana getırısı var sandıklarımız işin için de kul hakkı varsa bizden çıkar hem de çok fena çıkar.. Bu şahıs yaşamın güzelliğini kaybetmiş 10 ıphone kazansa ne yazar? Ben bir şampuan kazandıgımda bile evıme neşe gelıyor o ıpadı kazandıgında alamıyor aynı neseyı hangımız kazanıyor aslında cok belli..

Bence o katılıyor dıye kazanamıyorum yazanlarda üzülmesın nasipde olduktan sonra 10 aygunde olsa gene sıze gelır demekki nasıp de yok ki ozan olmasada araya baskası gırerdı gene kazanamazdınız. Sonuç olarak herkes karşılığını alacak diğer dünyada ama bu dunyada da cıkıyor yakındır..

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #55 : 01 Ekim 2011, 10:34:11 »
bu adam sayesinde ozan isminden soğudum..

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #56 : 01 Ekim 2011, 10:57:16 »
offf offf adama bak neler neler kazanmıs tek basına ımkansız bu kadar sey ya bıze bırakmamaıs valla  ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #57 : 01 Ekim 2011, 13:07:36 »
offf offf adama bak neler neler kazanmıs tek basına ımkansız bu kadar sey ya bıze bırakmamaıs valla  ;D
hile yaparsan imkansız değil cnm ;)

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 01 Ekim 2011, 13:10:37 »
adam büyük küçük demeyip herşeye katılıp kazanıyo hayret bişey bişeyin altından da çıkmasa şaşarım bari yumoş ayıcığı bıraksaydı da kızıma kazansaydım ama nerdeeee

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #59 : 01 Ekim 2011, 13:13:23 »
vay canına ipad bile satıyor 999 lirayaaa ???

kaç tane ipad var biz 1 tane bulamazkennn
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2011, 13:15:40 Gönderen: Melos »