Gönderen Konu: Altın Kitaplar Ödüllü Yarışması Kazananlar  (Okunma sayısı 1109 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cansiz111

• Usta Kampanyacı
Altın Kitaplar Ödüllü Yarışması Kazananlar
« : 30 Eylül 2011, 21:47:51 »
 EYLÜL AYI için sona erdi. Hepinizin yoğun ilgi gösterdiği ödüllü yarışmamızın kazananları belli oldu.Yarışmamıza ilgi gösteren herkese
TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ödüllü yarışmamızı kazanan okurlarımızın isimleri aşağıda belirtilmiştir .İsimleri bildirilen okurlarımızın adres bilgilerini bize facebook üzerinden veya "Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin" adresine gönderdikleri taktirde ödülleri adreslerine ulaştırılacaktır.

Çevrimdışı cansiz111

• Usta Kampanyacı
Ynt: Altın Kitaplar Ödüllü Yarışması Kazananlar
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2011, 14:00:11 »
 EKİM AYI için sona erdi. Hepinizin yoğun ilgi gösterdiği ödüllü yarışmamızın kazananları belli oldu.Yarışmamıza ilgi gösteren herkese
TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ödüllü yarışmamızı kazanan okurlarımızın isimleri aşağıda belirtilmiştir .İsimleri bildirilen okurlarımızın adres bilgilerini bize facebook üzerinden veya "Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin" adresine gönderdikleri taktirde ödülleri adreslerine ulaştırılacaktır.

Çevrimdışı yağmurvil

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2011, 16:11:00 »
tanıdık göremedimmm

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2011, 20:14:21 »
yeni duydum bu kampanyayı kazananlara tebrikler
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı ebufaik

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2011, 01:53:16 »
yokum tebrikler kazananlara