Ruh eşini bulan şanslı insanlardan biriyseniz, aşk hikayenizi bizimle paylaşın! "Sevgilinizle ya da eşinizle nasıl tanıştınız, aşık oldunuz, ilk kim, nasıl itiraf etti" anlatmaya hazır mısınız? 30 Nisan Perşembe gününe kadar diğer okuyucular tarafından en çok beğenilen ve en yüksek puanı alan aşk hikayesini siz yazın, tek taş pırlanta yüzük kazanın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
şöyle bir göz attım 600 puan alanlar var gözüm korktu
600 puan nedirki

3-4 günde yaparız

yeterki forumdan biri katılsın. Ben daha aradığım aşkı bulamadığım için katılmadım
ben favoride 1000kişiden oy alana kadar anlımın derisi çatladı hep destek olacak olunsa yazardım bişeyler ama sanmam olunsun
Sen Katıl gerisine karışma

... Yokmu katılan bea.
kardeş sade senin destekle olsa tamam eminim oy verirsin ama diğerleri vermezse boşa gider
arkadaşlar ben katıldımama mynete üye olurken her türlü ismi denedim ama kullanıcı olarak kabul etmedi.en sonunda hergün kampanya forumun hergun kelimesini kullanayım dedim.Kabul etti.Beni destekler misiniz.?Kullanıcı adım; hergun122hergun122 1.sayfa.
arkadaşlar ben katıldımama mynete üye olurken her türlü ismi denedim ama kullanıcı olarak kabul etmedi.en sonunda hergün kampanya forumun hergun kelimesini kullanayım dedim.Kabul etti.Beni destekler misiniz.?Kullanıcı adım; hergun122 1.sayfa.