Arkadaşlar sabahı bekleyeceksiniz ama bu fırsat sabaha kadar kalır mı bilinmez

Nasılsa şuan kullanım kısmında böyle bir limit yok sadece "istediğin kadar kupon alabilirsin" kısmını " 1 kişi 1 kupon kullanabilir" olarak değiştirmişler. Bu sözleşme gibi birşeydir sonuçta ben ekran görüntüsünü aldım
1 tanecik de ben alarak evimin gurusu çocuklarımın anası oldum
bence alacak olup ilerki saatleri bekleyen varsa şimdiden alsın tchibo çeklerinde 1000 kişi limiti koymuşlardı, belki bunada koymuş olabilirler
bro zaten limit var..ben facebook duvarlarında sormuştum belli bir stok ayırdık demişlerdi..yalnız sıkıntı sonradan arıza çıkması.. (:
sonradan limit koyamazlar bence, olsa olsa ürün siparişinden sonra tedarik edemiyoruz vs. diye sorun çıkabilir ki o kadarını da göze almak lazım.
bence de değişmez hiç bir şekilde ve 17 dk da 140 ın üzerinde alım oldu şu an
geçmiş olsun devrimcan

ben de evmanyaya güvenemiyorum
bence alacak olup ilerki saatleri bekleyen varsa şimdiden alsın tchibo çeklerinde 1000 kişi limiti koymuşlardı, belki bunada koymuş olabilirler
bro zaten limit var..ben facebook duvarlarında sormuştum belli bir stok ayırdık demişlerdi..yalnız sıkıntı sonradan arıza çıkması.. (:
zaten 40tl'lik çeki 20tl'ye satıyorlar alt limit koysalar ne anladık böyle fırsattan?
bakalım 1 saatte kaç kişi alacak, beklediğimden daha hızlı satılıyor.
hala kargo çeke dahil mi
kargo alıcıya ait. ama alımlar başladığı an belki sitede açık olur ve çeke dahil edebiliriz.