Hemen deneyip geldim kare bıçaklı olanı, salatalık dilimledim ve gayet iyi oldu, soyacakta güzel, kötü değil yani, ne kestin de sen beceremedin
Hemen deneyip geldim kare bıçaklı olanı, salatalık dilimledim ve gayet iyi oldu, soyacakta güzel, kötü değil yani, ne kestin de sen beceremedin 
ya ben o salatalığı oraya sığdırmak için önce kesecemde bilmem ne ne anladım ben bu işten patates kesmedi domates kesmedi
ya ben o salatalığı oraya sığdırmak için önce kesecemde bilmem ne ne anladım ben bu işten patates kesmedi domates kesmedi
pateteside yaptım şimdi oda oldu senin bıçaklardamı sorun var acaba? tek sorun onunla kesmek için biraz küçülteceksin parçaları...
pateteside yaptım şimdi oda oldu senin bıçaklardamı sorun var acaba? tek sorun onunla kesmek için biraz küçülteceksin parçaları...
ee ben onu küçültmek için harcıyacam çabaya doğarırım zaten elim var kolum var allaha şükür
[/quote]
ee ben onu küçültmek için harcıyacam çabaya doğarırım zaten elim var kolum var allaha şükür

[/quote]bu tarz şeyler tahtakale piyasasında her daim gelir ve hiç bi işe yaramaz o yüzden almamıştım pratik olması gerekirken onlarca parçası olur onları birleştirmek bir dert temizlemek bir dert kullanması bir dert ayırması dert o yüzden en pratiği bıçak yoksa kaşığın keskin tarafı
10 tl ye ne alabilirim kargosuz
Arkadaşlarr....
arkadaşın tüm maillerine 2 gün önce yakala co dan mail gelmiş 10 tl hediye bu linke tıklayın die bana söledi ama error veriyor baktım..
sizede böle bir mail gelip error verdimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin link bu
maillere geliyor ama sadece 50tl ve üzeri alışverişlerde geçerli