0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benimde doğrayıcı geldi, kahveleri akşama bekliyorum kargocu getirecek... bakalım kaç tl ödeyeceğim...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde doğrayıcı geldi, kahveleri akşama bekliyorum kargocu getirecek... bakalım kaç tl ödeyeceğim...hangi kargo ile geldi desem , lütfen ?.. (:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde doğrayıcı geldi, kahveleri akşama bekliyorum kargocu getirecek... bakalım kaç tl ödeyeceğim...snap slicer iğrenç bişey ya beş para etmezz boşa çekim gitti
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde doğrayıcı geldi, kahveleri akşama bekliyorum kargocu getirecek... bakalım kaç tl ödeyeceğim...snap slicer iğrenç bişey ya beş para etmezz boşa çekim gittikullanışlı görünüyor açıp denemedim sadece kutudan çıkardım, sen denedinmi niye beğenmedin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenimde doğrayıcı geldi, kahveleri akşama bekliyorum kargocu getirecek... bakalım kaç tl ödeyeceğim...snap slicer iğrenç bişey ya beş para etmezz boşa çekim gittikullanışlı görünüyor açıp denemedim sadece kutudan çıkardım, sen denedinmi niye beğenmedin denedm yaw bu kadar saçma bişey olamaz kesmiyor bile