5d ye gitmiştim hakkaten güzel. su falan sıkıyolar yukardan 7d de başrol oynuyosun galiba

daha ne yapılabilirki
forum marmara değil mi?
[/quote]
aa ben de forumistanbul sanmıştım orda gördügüm 8d yazıyordu da yanlış olmasın diye yazmamıştım neyse yanlış yere gitmemiş olurum evet marmaraforumda varmış benim gördüğüm başka bir boyutmuş demek
filmler seviye seviye sanırım bize ilk kezmi izliceksiniz dedi bnm yanımdaki beni düşünmeden yok diye atladı onuda düşürüyodum zaten kolu kızarmıştı nasıl sıktıysam , daha uzun sürseydi durdurcaktım yoksa kalpten gidiyodun diyo dışarda izleyenler beni çknca tanımamştr hrlde ya
seviye değil de hızlı olanı veriyolar bizede sormuştu daha eğlenceli oluyormuş bende 2-3 tanesine girdim. birinde kaynak yapmak için kullanılan alevmakinası nı gözümün içine sokuyordu . Refleks olarak elimle kovmuştum

dışardan gören gülmüştür hehe
bu 5d sinema kampanyası olmayan şehirde yaşayıp bu fırsattan yararlanmayacak ve 3-4 tl bonusu olupta kullanmayacak biri varsa ben talibim

biraz uzun bir cümle oldu ancak toparlayabildim
arkadaşlar bu kampanya bittimi ? halden devam ediyor mu ? 2 tane facebook sayfası verilmiş konuya direk anasayfaya yönleniyo yapcak birşey yok ?