evet cnm o işte . adam öyle dedi yakala.coyu aradm az önce baktm yne oyalıyolar bende sundepili aradım bizle alakası yok sahte üründü biz söyleyince iptal ettiler dedi. banane ben çekimi isterimm
evet cnm o işte . adam öyle dedi yakala.coyu aradm az önce baktm yne oyalıyolar bende sundepili aradım bizle alakası yok sahte üründü biz söyleyince iptal ettiler dedi. banane ben çekimi isterimm 
ben de isterim, yükleyecekler mecbur.
pazartesi ilgileneyim ben bu konuyla :/
ben demiştimm iyi bir firma değil diyee
bu hangısıydı kızlar...tuy dökucu olanmı...bızde arayalım :S
bızımkı degılms...bızımkı epılasyoneldıvenıymıs...maıl de atmıslar bnaa...1 hafta ıcınde elınızde olmazsa arayınız dıye...
bu hangısıydı kızlar...tuy dökucu olanmı...bızde arayalım :S
evet onlar bni aradılar faceye yazmıştım. çekimi geri iade ediceklermiş sağlık bakanlığndan haber bekliyolarmış o yüzden bilgi verememişler
kızlar şu zımpara gibi olan şeydenmi bahsediyorsunuz?? bende istemiştim gelmedi sonradan pişman olömuştum.inşallah iptal edip çeki geri yüklerler
kızlar şu zımpara gibi olan şeydenmi bahsediyorsunuz?? bende istemiştim gelmedi sonradan pişman olömuştum.inşallah iptal edip çeki geri yüklerler
evet ondan bna yapcaz deidler ama bakalım
Yahu benim saatin yelkovanıyla akrebi yokuşu çıkamamış ..Saat sabah 8 de durmuşlar..Saniye dönüp duruyor ama yelkovanla akrep durmuş..