Arkadaşlar inanamıyorum valla neredeyse bir ev kirası yatırmışınız magnuma pes valla dudaklarım uçukladı
Arkadaşlar tamam şikayetci olduğunuz bi durum var ve yazıyosunuz ama konu 100 sayfaya ulaşacak ve çok karışıyor lütfen en azından mesajlarınızı peş peşe göndermeyin yazacağınız şeyler varsa son cevabınıza düzeltme seçeneğini kullanarak yazacaklarınızı ekleyiniz..
Arkadaşlar inanamıyorum valla neredeyse bir ev kirası yatırmışınız magnuma pes valla dudaklarım uçukladı 
Valla benim kuzenim 95 YTl sini magnuma yatırdı ama bilmiyorum onda durumlar ne..
ya kafayımı yediniz 150 tllik dondurma alıyonuzz :)o paraya alırsın zaten çikolata föndünüü
ya kafayımı yediniz 150 tllik dondurma alıyonuzz :)o paraya alırsın zaten çikolata föndünüü 
Arkadaşımın Magnum Aşkı işte naparsın arkadaşım:-)
benim yatırdıqım para 6 magnum

oda biri bu hafta için biri öteki için diye aldım bu hafta girermiyim belli değil

15tl = usb+3 hamak
150Tllik dondurma 900puan veriyor 900 puana 4 hediye kesin alirdim ayrica dondurmalar ve cekiliş hakkıda var
şimdi magnumumu yedim 15 puan verdi bi deneyim dedim belleğe 5 puan yatırdım senin oldu dedi

çok mutlu oldum gece gece en azından bir tane hediye kazanmış oldum önceki dönemde hiçbirşey kazanamamıştım

test oyununu da oynadım 32 puan verdi ama daha başlamadığı için kaydetmedi puanı