sorularımın hiçbirisine yine yanıt alamadım...

0800 lü hat danışma hattı.. 0212 li olan ajans telefonu.. her ikisi de fazla birşey bilmiyor..
telefonumu aldı yin.. araya haftasonu gireceği için mesai saatleri açısından size p.tesi de dönüş yapabiliriz..ama mutlaka size dönücez dediler.
sırayla kazan da annemin telefonu ile mi yoksa kendi telefonum ile mi hediye kazandım bilmiyorum nasıl öğrenicez diye sordum..
ilk hafta hediyeleri için ayın 25 ine kadarşifre girin demişler , hangi numara ile kazandığımı bilmediğim için hangi numaraya şifre giricem bilmiyorum dedim..
üye yaptıklarımdan puan alamıyorum.. üyeler de gsm no kayıtlı değil hata msj alıyor ne yapıcaz dedim ..
100 liralık magnum aldım , buzluk magnum dolu, ve yanlış birşey yapmak istemiyorum dedim ( acitasyon )
sırayla kazan hediyeleri ne zaman açıklanıcak dedim..
hepsini not aldı, magnuma ve firmaya ileticem kesin dönücez size dediler..
ayrıca ilk önce şifre ile ilgili konuşurken bayan dedi ki, magnumdan çıkan şifreyle sisteme giriş yapıyorsunuz değil mi dedi.. alakası yok cep telim ve kendi oluşturduğum şifreyle giriş yapıyorum.. eğer puan kazanmak istersem magnum şifresi giriyorum dedim.. yani bir karışık durum var ortada arkadaşlar..