tabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?
elensin magnum şifresi girmeyenlerin aldıkları...adaletsizlik var
Ne yani adaletsizlik mi diyorsun buna..Bizim de büyük şehirde yaşama şansımız olsaydı da burda olmayan imkanları orada yaşasaydık..İşine gelmiyor tabiki de..Ben market sahibiyim..Algida ürünlerini de satıyorum ne sanıyorsun adaleti git öğren de gel..Sonra derdini anlat alla alla..
son puanlar neler arkadaşlar bilen varmı ?
tabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?
Ne yani adaletsizlik mi diyorsun buna..Bizim de büyük şehirde yaşama şansımız olsaydı da burda olmayan imkanları orada yaşasaydık..İşine gelmiyor tabiki de..Ben market sahibiyim..Algida ürünlerini de satıyorum ne sanıyorsun adaleti git öğren de gel..Sonra derdini anlat alla alla..
arkadaşlar gerginliğe gerek yok.. yarışma kuralları dahilinde isteyen istedğini yapar.. kimseye aman sen üyelik alma bilmem ne diye de bi kısıtlama yok o yüzden kimse kimseyi yargılayamaz
arkadaşlar gerginliğe gerek yok.. yarışma kuralları dahilinde isteyen istedğini yapar.. kimseye aman sen üyelik alma bilmem ne diye de bi kısıtlama yok o yüzden kimse kimseyi yargılayamaz
Arkadaşım ne hallerle o kadar çok üye arkadaşım hediye kazanıyor..Sonra da adaletten bahsediyor bu arkadaş..Yoksa no problem..
az once usb bellek kazandım
arkadaslar bilen var mı usb beleğğin özlelliklerini
kac gb mesela
Doğru bir adaletsizlik var ama bize.İstanbul'da yeni kampanyalı magnumları bulabiliyorsunuz kolaylıkla.Ama buralara gelmedi.Hergün soruyorum.Ne zaman gelecek diye.Siz bu konuda önde gidiyorsunuz.
Evet adaletsizlik var.
Doğru bir adaletsizlik var ama bize.İstanbul'da yeni kampanyalı magnumları bulabiliyorsunuz kolaylıkla.Ama buralara gelmedi.Hergün soruyorum.Ne zaman gelecek diye.Siz bu konuda önde gidiyorsunuz.Evet adaletsizlik var.
Arkadaşım duyarlılığın için çok teşekkür ederim..:-)
Doğru bir adaletsizlik var ama bize.İstanbul'da yeni kampanyalı magnumları bulabiliyorsunuz kolaylıkla.Ama buralara gelmedi.Hergün soruyorum.Ne zaman gelecek diye.Siz bu konuda önde gidiyorsunuz.Evet adaletsizlik var.
Kampanyalı ürün bulamayan napsın?
Bende bulamadım erteby havale yapıcam çubuk şifresi vericek o derecede eziyet yani
neyse canlarım artık şu adalet konusunu kapatalım hem bu konuyu açan arkadaşta sustu uzatmaya gerek yok
kaldığımız yerden devam edelim bencee
ne yani şimdi bu puanlarla kazansak bu hediyeyii kazanmış olmuyomuyuzz şifremi girmek gerekiyoo