0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3.hamak benim demin aldım kaç puanla aldın kardeş.10 verdim aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3.hamak benim demin aldım kaç puanla aldın kardeş.
3.hamak benim demin aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3.hamak benim demin aldım kaç puanla aldın kardeş.10 verdim aldımAynı isim olsa bile gönderirler yha..Tebrikler..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin3.hamak benim demin aldım kaç puanla aldın kardeş.10 verdim aldımAynı isim olsa bile gönderirler yha..Tebrikler..bu sefer isimde farklı
tebrikler çok organize çalışıyorum hepsi farklı numara ikisi aynı diğeri farklı isim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintebrikler çok organize çalışıyorum hepsi farklı numara ikisi aynı diğeri farklı isimTesadüfe baksana 2 aynı isim 1 farklı bendensin:D
Bence 2 aynı ismi acemilikle girdiniz,sonra durumdan kıllanıp ya gelmezse diye farklı isim yaptınız;D Bu durumda tesadüf kaçınılmaz