Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhamak 27asiceylan allah razı olsun sen demesem yapmazdım 2. kere kazandımmmm
Aynı isme 2 defa mı kazandın..Harika ama ikisini de gönderirler mi acaba arkadaşım:-) Kutluyorum seni..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhamak 27asiceylan allah razı olsun sen demesem yapmazdım 2. kere kazandımmmm![]()
Aynı isme 2 defa mı kazandın..Harika ama ikisini de gönderirler mi acaba arkadaşım:-) Kutluyorum seni..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhamak 27asiceylan allah razı olsun sen demesem yapmazdım 2. kere kazandımmmm![]()
istediğin kadar magnum yiyip puan topladığına göre, bence istediğin kadar kazanırsın..![]()
kalcak işteayrıca bişey diyecem bu puanlar haftaya devredecekmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkalcak işteayrıca bişey diyecem bu puanlar haftaya devredecekmi
Puanların devrediliyor kullanmazsan yada kalan bakiyen..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkalcak işteayrıca bişey diyecem bu puanlar haftaya devredecekmi
Puanların devrediliyor kullanmazsan yada kalan bakiyen..iyi o zaman biraz bırakalım