çikolata föndü kazandım oleyyy
Tebrikler ama merak ediyorum..500 puan ve göstermiyor değil mi arkadaşım ne kadar kaldığını..Çok mutlu oldum kazandığına
teşekkür ederim arkadaşım. evet 500puanda ve göstermiyor puanı. 3saatten fazladır sanırım hediye saysı aynıydı. ben de şansımı deneyeyim dedim. 10ar dakika arayla 10puan girdim. 3.sünde oldu
teşekkür ederim arkadaşım. evet 500puanda ve göstermiyor puanı. 3saatten fazladır sanırım hediye saysı aynıydı. ben de şansımı deneyeyim dedim. 10ar dakika arayla 10puan girdim. 3.sünde oldu 
Çok naziksin..Teşekkürler bilgi için..Heyecanlı geçmiştir..Bende magnumu aradım da değişecek demişlerdi ama
evet heyecanlı oldu, 67puanım vardı toplamda, olur mu olmaz mı derken 3.ü de aldım
yaa magnum şifresi girmemiz gerekiyomuşşş puan yatırabilmek içinn iyice suyu çıktı bunundaa beee
hala numarasından gıremeyen varmı?
Bu Gsm No'ya ait üye bulunmamaktadır. deyıp duruyor varmı benımle aynı durumda olan acaba?
Bende giremiyorum, üye girişinde bu numara yok diyor üye ola girince de bu numara zaten kayıtlı diyor. Şifremi unuttumdan yeni şifre istiyorum o da asla gelmiyor şaka gibi. Site tamamen sorunlu, kazananlara da hediye geleceğini pek sanmıyorum zira bu kadar basit olaya hatalar veriyorsa kazananların adını da saklayamıyordur veri tabanında.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBöylece duruyor dolabım 3 4 tane felan duble cubukta var.Ayrıca malumunuz yediğim magnumlarda çabası bugune kadar.Ayrıca daha hiç yüzünü görmediğim istanbuldaki 30 liralık magnumlarda cabası :S
Ne diyim dahada almam....
benim buzlukta ne yazık ki bu durumda

yiyesim gelmiyor valla
konuyu tekrar sıfırlasak mod arkadaşlar : )