0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?elensin magnum şifresi girmeyenlerin aldıkları...adaletsizlik var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?elensin magnum şifresi girmeyenlerin aldıkları...adaletsizlik varNe yani adaletsizlik mi diyorsun buna..Bizim de büyük şehirde yaşama şansımız olsaydı da burda olmayan imkanları orada yaşasaydık..İşine gelmiyor tabiki de..Ben market sahibiyim..Algida ürünlerini de satıyorum ne sanıyorsun adaleti git öğren de gel..Sonra derdini anlat alla alla..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?elensin magnum şifresi girmeyenlerin aldıkları...adaletsizlik varNe yani adaletsizlik mi diyorsun buna..Bizim de büyük şehirde yaşama şansımız olsaydı da burda olmayan imkanları orada yaşasaydık..İşine gelmiyor tabiki de..Ben market sahibiyim..Algida ürünlerini de satıyorum ne sanıyorsun adaleti git öğren de gel..Sonra derdini anlat alla alla..arkadaşlar gerginliğe gerek yok.. yarışma kuralları dahilinde isteyen istedğini yapar.. kimseye aman sen üyelik alma bilmem ne diye de bi kısıtlama yok o yüzden kimse kimseyi yargılayamaz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintabii ki magnum alacaksın, biz niye 2.25 lira verip alıyoruz o zaman, enayi miyiz?elensin magnum şifresi girmeyenlerin aldıkları...adaletsizlik varDoğru bir adaletsizlik var ama bize.İstanbul'da yeni kampanyalı magnumları bulabiliyorsunuz kolaylıkla.Ama buralara gelmedi.Hergün soruyorum.Ne zaman gelecek diye.Siz bu konuda önde gidiyorsunuz.Evet adaletsizlik var.