Gönderen Konu: Magnumdan Yeni Kampanya  (Okunma sayısı 261577 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Magnumdan Yeni Kampanya
« Yanıtla #1610 : 23 Mayıs 2009, 14:45:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende yazacagım puan görünmesin, çok mantıksız, 3 -4 telefon nosuyla girebilir. bir numaradan 5 puan yatırır kaç kaldıgını görür diger numaradan gereken puanı yatırır alır... >:( >:(

Telefonda ettim mesai dışı olduğu için benim dile getirdiklerimi not etti bayan arkadaş ve pazartesi yetkili merciler tarafından tekrar tarafıma dönüş sağlanacak..Ohh bee..Sanırım eskiye dönecekler:-)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1611 : 23 Mayıs 2009, 14:50:29 »
ayrıca şifreli magnum alın, şifresiz adaletsiz oluyor derken üstüme çok gelmiştiniz  ???
şimdi nasıl geldiniz lafıma ama

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1612 : 23 Mayıs 2009, 14:56:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ayrıca şifreli magnum alın, şifresiz adaletsiz oluyor derken üstüme çok gelmiştiniz  ???
şimdi nasıl geldiniz lafıma ama

lafına gelen yok her şey yerli yerinde duruyor arkadaşım..Sen anlamadın her halde forumdaki arkadaşları..Bil ki biz seni çok ii anladık..Birçok kentte magnum hala yok..Olmamasını bize yüklemen senin seviyeni gösteriyor..Sen önce otur düşün acep bari anlayışlı olabilsem..Alla alla..Magnum var da forumdaki arkadaşlar almıyor..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #1613 : 23 Mayıs 2009, 15:17:35 »
Ben im şehrimde yoktu istanbuldan forumdan erteb arkaşımıza 30 milyon gönderdim aldirdim magnumları.Su an mersine geldim sıcakmı sıcak ama buradada yok baktım az önce dışarı cıktıgımda meraktan.

Halada diorum magnum alınsın , alınsınki adamalr bu kampanya duzenlediklerinden kazansınlar ve bir daha aynı şekilde kampanya yapsinlar.

Haaa ama magnum o hediyeleri dağıt derken dağıtılmaması için bir şeyler yapiliyorsa ben boykot ederim valla beni kimse tutamaz. Puan görunmuyecek gidecem magnum alıcam kumar oynucam taktik yapamıyacaksın.EE ne olacak gideriz PANDA ya Ülkere Bakın siz sole kampanya yapin son destek deriz ki suradan 1000 kişi katılır aynı anda mail le iletişime..

Herkes boykotta iken bizler gidip 50 100 milyonluk magnum alıp buzdolabımıza istiflerken hedişye almamıza engel olunmasına ben akrşıyım.Bende almam..

Haa ayrıca algi,daya buzdolabımın içinin resminide göndericem p tesi eve gidince cekip. Bizler yuklendik magnuma şifrelimi değilmi derken bile eldekileri bitirdik.Kaç kişi kampanya ya katılacam diyerekten şifresiz magnum aldı.SK tarihi 2011 olanlardan.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #1614 : 23 Mayıs 2009, 15:22:40 »
Şu anda sitemizin 6667 uyesi var. Ve kim nereye bakıyora ara bakarsanız herkes magnuma bakıyor.Magnum bu kadar reyting yapipda ardından bu reytingi boykot yaptırtmaya dönüştürüse kendisi kaybeder.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı IneverdownJ

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1615 : 23 Mayıs 2009, 16:23:46 »

merhaba arkadaslar bir suredir buralardan uzagim ve bu kampanyayi gecen hafta kesfettim.Ilk ve ikinci hafta oyunlari oynadim fakat Eanin Secimi diye bir oyun varmis onu gormedim ve oynayamadim dolayisiyla.O ilk ciktiginda mi vardi acaba ?
Birde Hafatanin Odulunun kazananlarina nerden bakabiliriz acaba ?
Yakında bir şeyler kazanacağım inşallah :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1616 : 23 Mayıs 2009, 18:03:09 »
Aldığım magnumların sayısı 20 yi aştı. Tanıdığım herkese önerdim, magnumun iyi reklamı oldu. Apartmanın altındaki şarküteriyi bile bilinçlendirip yeni magnumlardan getirttim. Tabiki hediyeler de kazandık. Ama hile ile değil, hakkımızla. Biraz uğraş veren ve magnum da alıp şifre giren herkesin kazanabileceği bir sistemdi. 2 hafta gayet güzel devam etti. Bu sistem değişikliğini nasıl yorumlamak lazım, bilemiyorum. Biz bunca reklamlarını yaparken böyle bir değişikliğe gitmeleri hoş karşılanamaz. Sanki kazanmamamız doğrultusunda bir çaba var gibi anlaşılıyor. Böyle devam edecekse tabiki bir daha magnum almam. Algidaya mesaj atalım arkadaşlar. Güzel bir kampanyayı böyle çıkarcı bir şekle getirmemeleri gerektiğini vurgulayalım.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1617 : 23 Mayıs 2009, 18:05:14 »
Hatta sabah abim aradı, bugün magnum alıp birkaç şifre biriktireceğini söyledi. Sistem değişikliğinden bahsettim ve şimdi almamasını tembihledim. Sistem eski haline dönerse o zaman alırsın dedim.Eminim herkes böyle bir bekleme sürecine girmiştir.
« Son Düzenleme: 23 Mayıs 2009, 18:07:35 Gönderen: erteby »
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sego

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1618 : 23 Mayıs 2009, 18:12:21 »
En az 5 puan yatırarak bu hediye için yatırılmış puanları görebilirsin diyor.Taktiğini hazırla diyor.

E diyorda puan yatırınca tekrar dene diyor hani puanı görebiliyorduk.

Baştan sistemi düzgün oturtmadılarsa sonradan değişikliğe giderek saçmalıyorlar işte...
Alt  yapıyı baştan sağlam kursalardı.Biz yüklendik algidaya şimdi ne yapacağını şaşırıp daha beter saçmaladılar...

Çevrimdışı maritsa

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1619 : 23 Mayıs 2009, 18:14:57 »
kazanma ihtimalim var diye magnum alıp, puan biriktirmeye çalışıyordum, şimdi kazanıp kazanmayacağımız bu kadar belirsizken içimden para ödeyip şifre toplamak gelmiyor..kampanyanın tadı kaçtı..