Gönderen Konu: Magnumdan Yeni Kampanya  (Okunma sayısı 264210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Ynt: Magnumdan Yeni Kampanya
« Yanıtla #1600 : 23 Mayıs 2009, 11:35:56 »
Dediğim gibi sitenin iletişimine mail atmak çözüm değil arkadaşlar.Kendi adıma magnumun en az 1 şifre girilmesi gerektiği fikrine karşı en ufak bir kızmam yok.Normal 50 liralık cek kazancaksınız 2.200 e bir dondurma almıyacaksınız o kadarda olsun.
    Ancak puanlamayı değiştirip de kimse bir şey göremiyecekse kusura bakmasınlar dedğim gibi olta at vs gibi siteler var ne farkı kalmışki orasi ilen.Aç gözluluk yapmadan olması gerekene karşi çalışalım puanlama geri gelsin.Şifreli magnum alınsın sömürenlere karşı önlem dir, hakda veriyorum.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı mt93

• Usta Kampanyacı
  • Yine,yeniden burdayım :=)
« Yanıtla #1601 : 23 Mayıs 2009, 11:40:48 »
hediyeyi almak için kalan puanı ögrenememeyi herkes gördükten sonra şikayet yazalım
yani 3. haftayı görmeden nasıl şikayet yazdılar felan derler diye anlatabildim mi ???  :)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1602 : 23 Mayıs 2009, 14:04:00 »
Walla hiç kusura bakmayın ama birazdan size verdiğim algida şikayet kutusuna durumu anlatacağım..Ve ayrıca teşekkür de edeceğim..Beklemenin kimseye faydası yok bir şeyler yapmalıyız..Sevgiler..
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #1603 : 23 Mayıs 2009, 14:07:08 »
evet birde bazılarında 3 bölümün çıkması ayrıcalık ve haksızlık değilmi......

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #1604 : 23 Mayıs 2009, 14:16:10 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hediyeyi almak için kalan puanı ögrenememeyi herkes gördükten sonra şikayet yazalım
yani 3. haftayı görmeden nasıl şikayet yazdılar felan derler diye anlatabildim mi ???  :)
bende daha 2.haftanın sayfası açılıyo ve puanları göstermiyo.. 3. haftayı beklemeye gerek yok
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1605 : 23 Mayıs 2009, 14:22:42 »
bende daha 2.haftanın sayfası açılıyo ve puanları göstermiyo.. 3. haftayı beklemeye gerek yok

Arkadaşlar mail attım..Hem algida tatlı konuşma hattındaki bayan bile mail atın durumu demişti..Biz inceliyorz ve gerekeni yapıyoruz demişti..Kesinlikle işe yarayacaktır..Durup da ne olacak sanki elimize hazine mi geçecek?Olmadı bir kez daha arıcam ben yha..

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1606 : 23 Mayıs 2009, 14:26:10 »
sizin attığınız maili neyki acaba. onlar büyük ihtimalle 3. haftanın niye şimdiden açıldığını inceleyecekler. Asıl problem bu değilki yeni getirdikleri sistem garip garip iş yapıyolar dahada kimse doğru dürüst magnum almaz..

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #1607 : 23 Mayıs 2009, 14:28:37 »
yanii ben bilmediğim şeye puan yatırıp neden bekliyimki hangi akıllı bu sisteme çevirdi acaba >:( hiç almam magnum fln ellerinde patlar bütün dondurmalar inşş :D
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1608 : 23 Mayıs 2009, 14:29:02 »
sizin attığınız maili neyki acaba. onlar büyük ihtimalle 3. haftanın niye şimdiden açıldığını inceleyecekler. Asıl problem bu değilki yeni getirdikleri sistem garip garip iş yapıyolar dahada kimse doğru dürüst magnum almaz..

3.haftanın görünmesi o kadar da beni enterese etmiyor arkadaşım..Açık artırmada kalan puanın ne olduğunu görünmemesi için gönderdim..Tepkinin konusu da bu sevgili arkadaşım..

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1609 : 23 Mayıs 2009, 14:42:56 »
bende yazacagım puan görünmesin, çok mantıksız, 3 -4 telefon nosuyla girebilir. bir numaradan 5 puan yatırır kaç kaldıgını görür diger numaradan gereken puanı yatırır alır... >:( >:(