Arkadaşlar malumunuz CEBİT geçen yıl yoğun yağmurlar nedeniyle de iyice vatandaşların ilgisini kaybetti. Eskiden olan şaşalı stantlar ve gösteriler olmuyor. NOKIA, VESTEL, SONY, TOSHIBA stantlar açar, resmen gövde gösterisi yapardı. Geçen yıl İspanya'dan gelen iki kişiyle de tanıştım, adamları görünce moralim düzelmişti. Onlar da hayal kırıklığı yaşamıştı, ben Kartal'dan gitmiştim, adamlar İspanya'dan iş irtibatı kurmak için gelmişler

Adamlardaki hayal kırıklığını düşünün artık

Hatta bazı salonları açmamışlardı bile. Ben geçen yıl davetiye bulup gitmiş ve büyük hayal kırıklığına uğramıştım. Konuyu arattım ama bulamadım, varsa mod. 'ler silebilirler.
Kurumsal mail adresiniz varsa kayıt edip linkten bilgileri girin. Giriş ücretsiz olacakmış. Buradan kayıt olursanız kapıda kartvizit istenmeyecek denmiş, yine de aşırı talep olursa giriş için kart vizit yanınızda bulundurun. Ücretli giriş yapmanızı isteyebilirler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinDeğerli Müşterilerimiz,
Treo ve Bilitron olarak; 6-9 Ekim tarihlerinde yapılacak olan CeBIT Bilişim Eurasia fuarında ‘Geleneksel ıslak imza dan e-imzaya’ konsepti ile Salon 3 A16 standında sizlerle beraber olmaktan büyük memnuniyet duyacağız.
CeBIT Bilişim Eurasia 2011 fuarında “ziyaretçi online kayıt sistemi” uygulamasına geçilmiş bulunmaktadır.Uygun göreceğiniz katılımcılarınızın aşağıdaki link üzerinden fuar davetiyelerini ücretsiz olarak oluşturulmaları sağlanmaktadır.
Kapı girişlerinde siz değerli misafirlerimizin sırada beklememeleri için on-line kayıt yaptırmaları önemle hatırlatılır,
İş Dünyası salonları(2-3 Hall) girişinde kartvizit sorgulaması yapılacağından siz değerli ziyaretçilerimizin kartvizitlerini yanında bulundurmalarını rica ederiz.