0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 kartı olan var yaw...32 tane olan var
10 kartı olan var yaw...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin10 kartı olan var yaw...32 tane olan var 50 kartı olanda vardır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicemuydurbirşey ilk defa kazandığını görüyom
bende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicem
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicemuydurbirşey ilk defa kazandığını görüyom sonunda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicemuydurbirşey ilk defa kazandığını görüyom sonunda sana çok üzülüyorum ya şaka tabi yanlış anlama çok iyi birine benziyosunuz gerçekten sessiz boyle :)ben hiç oyle olamadım kendi halinde
Esracım senın kuzenın muhakkak ıyıdır :=)Armagan da cok sessızdır...sakndır...kımseyle ugrasmaz...kımseye bısey demez...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicemuydurbirşey ilk defa kazandığını görüyom sonunda sana çok üzülüyorum ya şaka tabi yanlış anlama çok iyi birine benziyosunuz gerçekten sessiz boyle :)ben hiç oyle olamadım kendi halinde armağan o benin kuzenim bitanedir yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende de 3 kart var hangi face e hangi kart numarasını girdiğimi unuttum kart numarası da istemiyor hangisine çıktı nasıl öğrenicemuydurbirşey ilk defa kazandığını görüyom sonunda sana çok üzülüyorum ya şaka tabi yanlış anlama çok iyi birine benziyosunuz gerçekten sessiz boyle :)ben hiç oyle olamadım kendi halinde armağan o benin kuzenim bitanedir yaaa aaa oylemi bilmiyordum valla çok sessiz boyle kazanmayınca tepkileri falan mülaym yaww
ay utandım