0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende tavukları alamadım Adana'dan alan arkadşalar nerde çok ürün vardı yardım edebilirlermi acaba?
adanada kenan evren migrosta gayet çok vardı,ben sorunsuz almştım ordan..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende tavukları alamadım Adana'dan alan arkadşalar nerde çok ürün vardı yardım edebilirlermi acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadanada kenan evren migrosta gayet çok vardı,ben sorunsuz almştım ordan..Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBende tavukları alamadım Adana'dan alan arkadşalar nerde çok ürün vardı yardım edebilirlermi acaba?kenan evren hangisi eski yoncanın yerimi ben esentepe migrosun ordayım ama yok
hmm tamam yarın bi uğrayım süresi dolmadan orda da yoksa artık aramıcam zaten sağol
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm tamam yarın bi uğrayım süresi dolmadan orda da yoksa artık aramıcam zaten sağol optimum ve galeriadaki migrosa uğra bence çok arıyorsan tabiki. kaç tane istiyorsun mesala
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm tamam yarın bi uğrayım süresi dolmadan orda da yoksa artık aramıcam zaten sağol optimum ve galeriadaki migrosa uğra bence çok arıyorsan tabiki. kaç tane istiyorsun mesala çok değil yaa 2 tanecik
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhmm tamam yarın bi uğrayım süresi dolmadan orda da yoksa artık aramıcam zaten sağol optimum ve galeriadaki migrosa uğra bence çok arıyorsan tabiki. kaç tane istiyorsun mesala çok değil yaa 2 tanecik azmış seninki ya bazı arkadaşlar 25-30 diyordu ya ona istinaden senden de beklemedim değil hani .ama hiç biryerde bulamazsan galeriayayı tavsiye ederim orda stoklar sağlam.