ben aradım şimdi 0800 lü numarası var ordan arayın ilgileniyorlar müşteri hizmetlerinin numarası bu bakalım dönüş yapıcaklar yazarım buraya..
kadın izmirden gelmiş kocasıyla uçak bileti otelde konaklama tümmasrafları hepsini karşılamışlar bundan sonra iptal olmaz ama gerçekten haksızlık olmuş çok saçma
bende yüklemiştim .yayınlanmadı.selda senin arayıp yayınlattığını bilseydim .bende yapardım .tarifime güveniyodum..neyse geçmiş ola
kadın izmirden gelmiş kocasıyla uçak bileti otelde konaklama tümmasrafları hepsini karşılamışlar bundan sonra iptal olmaz ama gerçekten haksızlık olmuş çok saçma
benimde zaten merak ettiğim sayfalarında koskocam yazıyor 23 Eylül bitiş tarihi diye. Bu kadın ne zaman haberi olduda 24 Eylül sabahı İzmirden İstanbula geldi. Facebook duvarına 3 gün önceden yazmış cumartesi hediyemi almaya gidiyorum diye. Belliki en baştan belliydi kimin kazanacağı. Niye bu kadar insanları aldattılar ona sinir oluyorum...size lafım yok tebrik ederim sizin tarifiniz zaten çok güzel..
bende yazdım ayrıcabir daha fairy kullanmayacağımıda son gönderisinin altına yazdım
banada dönüş yapıcaklardı ses seda yok..