Gönderen Konu: Fairy Mutlu Mutfaklar Sonuçları  (Okunma sayısı 5108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bommaker

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Fairy Mutlu Mutfaklar Sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Eylül 2011, 17:50:30 »
tebrikler kazanan arkadaşlara
Eklemek isteyen arkadaşlar beni ekleyebilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2011, 11:59:41 »
arkadaslar madem bu kadar tepkiniz var buraya yazacağınıza fairynin facebook hesabına yazsanızya.

tamam diğer kazanan arkadaslara bişey demiyorum tebrikler. Ama 1. seçilen kişi resmen düzmece. Yarışma 22 Eylül akşamı bitti zaten. ne zaman onca tarif arasından seçtilerde haber verdilerde. kazanan kişi kavurma şenliğine gittide ödülü aldıda. bütüb bunların 1 gün içinde olması mümkünmü sizce. Birde ne fotograf var nede tarif deseniz tarif. bir kere çocuk bile bilir patatesle etin aynı anda pişmeyeceğini.

elimize ne geçecek derseniz PG bir daha yarışma yaarsa o kadar insanı uyutamayacağını  emekleriyle oynayamayacğını anlasın. Resmen herkesi kandırdılar.
Düzmece yarışma yapıp düzmece talihi seçtiler bu kadar basit..
Şimdi sesimizi çıkarmazsak hep aynı şeyi yapacaklar....

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 25 Eylül 2011, 12:34:15 »
 :D :D :D
bunu tarif diye yollayana gülerim ayol ben  :D ne özelliği var ki bunun. özel bir sos? yoksa özel bir baharat? ya da özel bir yöntem? ya da yemek yapmayı bilmeyenler için çoook detyalı bir anlatım???
savulun anacım bir daha ki yarışmaya sucuklu yumurtayla katılıp ben birinci olucam  ;D

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #23 : 26 Eylül 2011, 09:45:03 »
kesinlikle sonuç şaka gibi (hakkıyla alanlara lafım yok) kazananlardan birinin adınıda gülşen yerine gülden yazmışlar çok alakadar bir firma belli oldu ben kendi tarifimi yüklediğimde birsürü hata vardı aradım sisteminiz çok kötü diye hemen dönüş yaptılar düzelttik diye ama belli oldu sonuçta ben öğlene doğru aruycam yine müşteri hizmetlerini bu ne ya o kadar emek verdik en azından kendi resim yükleyem biri kazansaydı son tarifler yayınlanmadı bile..

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 26 Eylül 2011, 10:17:35 »
Tebrikler Selda..

hem yaratıcılık istiyorlar hemde bu kadar basit bir yemek 1. olabiliyor.

bakmak isteyenler için :

anlatım desen ona keza bir o kadar gelişigüzel...

tarifdeki biraz zeytinyağı  ne kadar acaba merak ettim..

Katılıyorum size gerçekten doğru çok basit ve sıradna bir yemek 1. olmuş yaratıcılık nerede anlamadım

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2011, 10:35:47 »
Hatta birinci kazanan yarışmacının ne fotografı ne ölçüsü var. tarifte belirttiği biraz zeytinyağı ne kadar acaba?
oysaki yarışma koşullarında fotograflı ve ölçülü olması gerektiği yazıyor.
Yarışmaya dahil edilen Et Yemeği Tarifleri, Gülhan Kara tarafından; kullanılan malzemelerin uyumu, tarifin detaylı anlatımı, malzeme ölçülerinin doğru verilmesi ve yemeğin genel görünümü açısından değerlendirilerek en iyi 5(beş) tarif seçilecektir.

Yarışma 23 Eylül tarihinde bitiyordu. 20 Eylülde eklediğim tariflerim yayınlanmadı. 24 Eylül sabahı 1. seçilen yarışmacı İzmirden gelip ödülünü aldı.  23 Eylülde biten bir yarışmanın onca tarifleri bir gece yarısı nasıl değerlendirilip sabahına kazanana haber verdilerde oda sabah uçağıyla geldi. Hadi bütün bunlar oldu kazanan yarışmacı 3 gün önce facebookta fairy hediye çekimi almaya gideceğim yazmış duvarında. Daha bitmemiş bir yarışmada kazandığını nerden biliyordu?

Tam anlamıyla insanları kandırdılar. Ama bizden bir kişi bile fairynin duvarına şikayetini yazmadıı. Onlarda birbirlerini yağlayıp ballayıp duruyorlar.
Nasıl kampanyacıyız biz neden göz yumuyoruz anlamış değilim?

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2011, 10:38:34 »
yazalım arkadaşlar facebook sayfasına mı yazcaz

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2011, 10:41:37 »
ben yazdım az önce sizde yazın diyorumyaptığı yemeğin resmi bile yok

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2011, 10:56:06 »
ben yazdım cevap vermediler. başka bir facebook hesabımla daha ağır yazdım onuda apar topar sildiler. Müşteri hizmetlerini aradım örtbas etmeye çalışıyorlar.. facebookkada yazın şikayetvar.com a da bence.. kazanmak filan gözümde yok zaten iptal etselerde bana sinir oldular hayatta seçmezler ...sadece bu kadar insanları göz göre göre aldattılar hiç haksızlığı kabul edemem..

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2011, 11:08:44 »
ben etli diyarbakır dolmasının tarifini yazsaydım deil mutfagımı evimi yeniden döşerlerdi :D :D :D :D :D :D