kilerin kampanyasının yanında bu sönük kalıyor.. ondada 5 tl ye ülker alışverişine daha çok hediye var...
kilerin kampanyasının yanında bu sönük kalıyor.. ondada 5 tl ye ülker alışverişine daha çok hediye var...
kilerde ne kampanyası varmış, şu eş zamanlı bir kaç markette başlayan kampanyayı mı diyorsun. yuns marketler, vs hepsinde birden başlayanı mı diyorsun
ordada 5 tl lik ülker alıyosun bi sürü hediye var.. ana sayfasına girip bakabilirsin...
kilerde ne kampanyası varmış, şu eş zamanlı bir kaç markette başlayan kampanyayı mı diyorsun. yuns marketler, vs hepsinde birden başlayanı mı diyorsun 
Forumda konusu yokmuş burdan bakabilirsin
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
migros ülker kampanyasının gazete ilan tarihini bilen varmı arkadaşlar.?
en kısa zamanda gidip alışveriş yapacağım.
şimdi migrosda ülker ile alakalı 3 tane çekiliş kampanyası var anladığım kadarı ile.2 tanesi ülker 1 tanesini migros için 2 tanesinde 10 tl lik alışveriş dondurma içinde 5 tl lik alışveriş
ben klerdeki kampayaya katıldım kasada kazanç kart aldım birde kart için form doldurdum kampanya içinbr şeye gerek yok sistem otomatik yapacak dediler. sizce katılımım geçerli oldumu?
Şanssızlık işte böyle olur. çikolataları aldım. ödemeyi yaptım. eve geldim fişi kontrol ediyorum. birde ne göreyim. 9,99 TL tutmuş.

hemen geri dönüp iade ettim, tekrar alım yaptım. bu sefer oldu.