Gönderen Konu: lütfennn bu konuda yaşadıklarınızı paylaşın lütfeennnn  (Okunma sayısı 1759 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşlar bundan bir sene önce kız kardeşim 2008 de ölen babamızı rüyasında görmüştü.o zaman babam rüyasında ona  2 kız kardeşinin birer oğlu olacak demişti.ve sene dolmadan babamın söylediği gibi 2 kız kardeşimizinde birer erkek çocuğu oldu.
bu gün beni aradı ağlayıp duruyordu.dün gece yine babamı görmüş ve babam ona ben kızlarımdan birini yanıma alacağım demiş.sonrada ona bakıp seni alacağım yanıma demiş.şimdi ne yaptıysam bu gün sakinleştiremedim.anaokulu öğretmeni 2 yıllık evli ve üstelikte 1 yaşında oğlu var..ben ölürssem oğluma ne olacak deyip duruyor...buna benzer rüyalar gören varmı aranızda....ona okutup sakinleştirmem lazım...ne yapcağımı şaşırdım kaldım...üstelik ölen yakınlar ne söylerse aynen çıkıyor diyor...çünkü daha öncede çıktı rüyam diyor...lütfen buna benzer bir olay yaşayan varmı varsa yazınnn :'( :'( :'( :'(

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
Ynt: lütfennn bu konuda yaşadıklarınızı paylaşın lütfeennnn
« Yanıtla #1 : 14 Eylül 2011, 18:43:49 »
psikolojik yardım alması lazım bizim dememizle olmaz
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #2 : 14 Eylül 2011, 18:48:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
psikolojik yardım alması lazım bizim dememizle olmaz

alacak .bu konuda bir psikolog tanıdık vardı onunla konuştum.ama o psikologlara da bakmıyor.benim demek istediğim bu tarz bir rüya gören ve halen hayatta olan varsa, bu sakinleştirir onu bilmiyorum artık allahın cezası saçma sapan bir hayat işte

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #3 : 14 Eylül 2011, 18:48:15 »
Her rüya gerçekleşecek diye bi durum yok dinen de böyle. Bazı rüyalar şeytandan bazıları ise Allahtan .. Eğer ki görülen rüya gerçekleşecekse ilk yorumlayanın yorumu üzerine gerçekleşir bu nedenle rüyaları güzel yorumlayacak birilerine yorumlatın .. Şeytan rüyada Allah olarak bile kendisini gösterebildiğine göre kardeşinizin rüyasına babası olarak girmesi hiçde zor değil sadece peygamberimizin şekline giremez şeytan.
Kardeşinizi sakinleştirmek için 2 yol
1. yol eğer ilk size anlattıysa güzel yorumlayın ve ilk yorumlayanın yorumu çıkarmış diyin
2. yol ise dediğim gibi şeytanın kalbine korku ve kuşku sokmak için bu yolu denediğini söyleyin.
 Benim başımada 2002 yılında geldi bi olay ve genelde benim rüyalarımda çıkar teyzemin genç yaşta kanserden ölen bir oğlu vardı rüyama girdi rüyamda hasta olduğu günlerde imiş su istedi benden ve bende verdim sonra suyun yarısını içip geri kalanını bana uzattı ve sende iç dedi birlikte gidelim dedi çok korktum o rüyadan sonra öleceğimden ve gördüğünüz gibi hayattayım ..

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4 : 14 Eylül 2011, 18:51:28 »
Her rüya gerçekleşecek diye bi durum yok dinen de böyle. Bazı rüyalar şeytandan bazıları ise Allahtan .. Eğer ki görülen rüya gerçekleşecekse ilk yorumlayanın yorumu üzerine gerçekleşir bu nedenle rüyaları güzel yorumlayacak birilerine yorumlatın .. Şeytan rüyada Allah olarak bile kendisini gösterebildiğine göre kardeşinizin rüyasına babası olarak girmesi hiçde zor değil sadece peygamberimizin şekline giremez şeytan.
Kardeşinizi sakinleştirmek için 2 yol
1. yol eğer ilk size anlattıysa güzel yorumlayın ve ilk yorumlayanın yorumu çıkarmış diyin
2. yol ise dediğim gibi şeytanın kalbine korku ve kuşku sokmak için bu yolu denediğini söyleyin.
 Benim başımada 2002 yılında geldi bi olay ve genelde benim rüyalarımda çıkar teyzemin genç yaşta kanserden ölen bir oğlu vardı rüyama girdi rüyamda hasta olduğu günlerde imiş su istedi benden ve bende verdim sonra suyun yarısını içip geri kalanını bana uzattı ve sende iç dedi birlikte gidelim dedi çok korktum o rüyadan sonra öleceğimden ve gördüğünüz gibi hayattayım ..

ohhh ya çok çok teşekkür ederim....daha önceki rüyasında 2 erkek çocuğunu söyleyince babam ve doğru çıkıncada o bu rüyaları çok ciddiye almaya başladıtekrar teşekkürler

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2011, 18:54:56 »
2005 yılında dayımı kaybetmeden bı sure once aniden telefonlardan korkar oldum...acamıyordum bıle annemlere dahı dıyemedım...sonra hıc erken uyumayan ben bır Cuma gecesı erkenden uyuyakaldım...sabah 7 gıbı annemın yakarısını duydum ama oyle boyle degıl...olayı sıze anlatmam gereksız,dayımı kaybetmısız...Amerıka dakı teyzem de ruyasını gormus...kalkmıs su ıcmıs...kızlarına bakmıs yatmıs...kalktıgında burnu kan revan ıcındeymıs...sonra bız soyledık ona...ınanamadı ben gordum dedı...

televızyonlar mılletvekılı oldugu ıcın haber yaptılar defalarca,ve o haberlerın hepsınde telefon ıbaresı vardı sankı...telefonla haber verdıler aılesıne:..telefonla mılletvekılının vefat ettıgı partıye ulastı...partı gazetecılere telefonla haber verdı vs vs...

bazıları bılıncaltı dıyor...bazıları da 6.his...ama kımın ne zaman olecegını bız aciz kullar degıl yukardakı bılır...ölum korkusu cıddı bır olay ama Pelın ın dedıgı gıbı tedavı olması sart...basıt müsekkinler onu daha rahatlatır...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2011, 19:27:08 »
rüyalardan bende çok korkarım ruhların buluştuğuna inanıyorum güzel rüya görünce nasıl mutlu oluyorsam kötülerde de bir o kadar tedirgin oluyorum
kardeşinize babanızın dua istediğine ikna edin okudukça kendi de rahatlar çünkü 
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2011, 21:46:56 »
rüyalardan bende çok korkarım ruhların buluştuğuna inanıyorum güzel rüya görünce nasıl mutlu oluyorsam kötülerde de bir o kadar tedirgin oluyorum
kardeşinize babanızın dua istediğine ikna edin okudukça kendi de rahatlar çünkü 

teşekkür ederim.aynen duaya yönelmesi için uğraşıyorum.umarım atlatır

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2011, 21:52:28 »
korkuyla da görmüş olabilir rüyayı güzel düşün güzel olsun bence
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2011, 16:04:07 »
Kendini şartlandırmasın ... Allahtan başka kimse bilemez başımıza ne geleceğini. Bir dakika sonrasına garantimiz yok...Psikoloklarda böyle şeylerden hiçbirşey anlamıyor kusura bakmayında... İyice adamın ashabını bozuyor.. En güzeli manevi destektir her zaman.. Tevekkül edip Allah'a bırakacak... Sonuçta hiçbirimizin yaşamaya dair garanti belgesi yok..
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]