0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkrler sözten eet sensnn metro yiyosn cagırmıosn kırıldımmm ya iyi olmuş bir yerden kazandıgın tekrar kazandırtıyor yoksa çikolata alacagım yoktu İstanbula gel bir çikolata kampanyası yapardık ben istanbuldayımmm istanbuldakileride cagırmıyorsun sen cagırmaya gonlu yok :p neyse siz ankaraya geln benmkileri yeriz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkrler sözten eet sensnn metro yiyosn cagırmıosn kırıldımmm ya iyi olmuş bir yerden kazandıgın tekrar kazandırtıyor yoksa çikolata alacagım yoktu İstanbula gel bir çikolata kampanyası yapardık ben istanbuldayımmm istanbuldakileride cagırmıyorsun sen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintesekkrler sözten eet sensnn metro yiyosn cagırmıosn kırıldımmm ya iyi olmuş bir yerden kazandıgın tekrar kazandırtıyor yoksa çikolata alacagım yoktu İstanbula gel bir çikolata kampanyası yapardık
tesekkrler sözten eet sensnn metro yiyosn cagırmıosn kırıldımmm
evet bende kendimi gördüm şöleee bi bakncaa onuuu taaa caramio için cekmstım bunada kısmetmssss tebrkler kazananlaraaa
mail geldiiiiiiii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmail geldiiiiiiii tam yazıyordum ben de hep mi açık mail sizin geleli 1 dk olmadı