Gönderen Konu: Yeditepe&Okan&Bilgi  (Okunma sayısı 1821 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Yeditepe&Okan&Bilgi
« : 10 Eylül 2011, 11:42:29 »
çok sevdıgım bır yakınımın kızı ek kontenjana bakacak...durumu baya ıyı ama ıstedıgı yerler olmadı ılk etapta...sımdı bu uc okulu bılenlerınız varmı? bır kac kısıye daha sorduk ama tam bısey dıyemıyorlar...netten arastırdım yedıtepe yı cok begenıyorlar keza bılgı yı de...

sız ne dusunuyorsunuz?

ha burslu okuyacak onu da goz onunde bulundururmusunuz? yanı kesılırse durum pek ıcacıcı olmaz...yardım beklıyorum :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ERMAN29

• Usta Kampanyacı
Ynt: Yeditepe&Okan&Bilgi
« Yanıtla #1 : 10 Eylül 2011, 11:47:17 »
bence anadolu üniveristeside güzel derim...

Çevrimdışı sunayaren

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şans,hazırlıkla fırsatın karşılaştığı köşe başıdır
« Yanıtla #2 : 10 Eylül 2011, 12:16:08 »
bencede yeditepe yakınımızda zaten süper herkesinde gücü yetmez yani oraya ama durumu baya iyi diyosunuz benim bi akrabamın kızıda orada okuyo o doğa kolejinde okudu ve orayıda şehit kızı olduğu için öncelik tanındı çok güzel bi üni. bence
her güneş batışında bir parçan eksilir...

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #3 : 10 Eylül 2011, 12:21:36 »
burslu oraya gideceğine diğer üniversiteler tutmuyormu  puanı fazladır sanırım burslu olacağına göre . odtü boğaziçi falan bencee çok iyi üniversiteler. Çünkü eğer kalma gibi bi durumu olursa bursu kesilecek pek iyi olmaz tabi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 10 Eylül 2011, 12:24:34 »
Kesinlikle yeditepe. Burslu okuyacaksa zaten problem degil burslu ogrencilere hem burs veriyorlar hem laptop,bedava yurt gibi ayricaliklar taniyorkar. Ayrica bursun kesilmesinden korkmayin, o hic de kolay bir sey degil hatta cogu ozel universite kesmiyor zaman taniyorlar notlarini yukseltmek icin.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #5 : 10 Eylül 2011, 12:33:36 »
Diş Hekımlıgı ıstıyor...özunde super bır kız Turkıye sıralamasında...ama Tıp olmayınca bızımkı baya kotu oldu mıde spazmı gecırmıs uzuntuden...sımdı delıdıvane bır ordu seklınde okul arıyoruz...bakalım...Yedıtepe yı dusunuyoruz en cok ama emın de degılız...Eczacılık da olabılır...

bu Hacettepe bırının hasta olmasını sagladı ya ne dıyeyım...ne puanlar oyle yaw şoke oldum  :-X

Çevrimdışı jodi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2011, 12:35:50 »
Sakin puanini eczacilikla heba etmesin. Dis hekimligi yazsin ama eczacilik yazmasin. Marmara uni dis hekimligi de dusunebilir ogretim dili ing ve egitimi mukemmel.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2011, 13:44:01 »
Sakin puanini eczacilikla heba etmesin. Dis hekimligi yazsin ama eczacilik yazmasin. Marmara uni dis hekimligi de dusunebilir ogretim dili ing ve egitimi mukemmel.

ıngılızce egıtım ıstıyor...Marmara ya bakalım...eczacılık bende dıyorum yazma dıye ama yok okulda kalırım vs dıyınce..neyse denıcez kontenjanlarda...tesekkurler acıklamanıza...

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2011, 13:51:50 »
Diş Hekımlıgı ıstıyor...özunde super bır kız Turkıye sıralamasında...ama Tıp olmayınca bızımkı baya kotu oldu mıde spazmı gecırmıs uzuntuden...sımdı delıdıvane bır ordu seklınde okul arıyoruz...bakalım...Yedıtepe yı dusunuyoruz en cok ama emın de degılız...Eczacılık da olabılır...

bu Hacettepe bırının hasta olmasını sagladı ya ne dıyeyım...ne puanlar oyle yaw şoke oldum  :-X

Yeditepe dişclik alanında  eğitimde  1 numara;  diş hekimliği  istiyorsa bence tercihini yeditepeden yana kullansın..paralı gitmek isteyende olursa belirteyim   Türkiyede ki  en pahalı  diş hekimliği eğitimi Yeditepe de .

Ayrıca burslu öğrencilere çok fazla imkan tanınıyor rahat eder :)
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2011, 13:55:56 Gönderen: incesaz »
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2011, 07:58:29 »
Simdi zaten turkiyenin en iyi liselerinden birinden mezun oldu,orda bile stresten bi kac kez hastanelik oldgunu biliyorum,devlet universitesinde cani cok yanmaz bursum gidermi diye cok dusnmez,bazi okullar dosya filan da gondermisler bizimkine tanitmislar kendilerini,ek kontenjandan hala tip bak diyorum tasrada dinletemiyorum ama tutuyor hemde guzel yerler...