ben bugun aynı karttan hem sarelle hem magnum 4 lü aldım.
tavuk aldım 1.2 kgmış karttaki 1.4 vardı en küçük 200 gram fark ödedim .10 liraydı tavuk 1.5 verdim
iyi kampanya bitmemiş bende gidip tavuğumu alayım bari
ben yine bulamıyorm her zaman ki gibi Migrosa gidip hangi ürünü sorsam onun buraya gelmesi zor oluyor Gaziantep'e az gönderiyolar diyorlar. yine alamayacağım galiba
ben yine bulamıyorm her zaman ki gibi Migrosa gidip hangi ürünü sorsam onun buraya gelmesi zor oluyor Gaziantep'e az gönderiyolar diyorlar. yine alamayacağım galiba
Money kampanyası için mağaza müdürünü çağırıp mağduriyetinizi anlatacaksınız,cep numaranızı vereceksiniz ürün gelince alacaksınız,daha da olmazsa money clubun iletişim bölümünden hangi magaza olduğunu belirtip şikayetinizi yazacaksınız mutlaka size dönecekler...
Money kampanyası için mağaza müdürünü çağırıp mağduriyetinizi anlatacaksınız,cep numaranızı vereceksiniz ürün gelince alacaksınız,daha da olmazsa money clubun iletişim bölümünden hangi magaza olduğunu belirtip şikayetinizi yazacaksınız mutlaka size dönecekler... 
Cep numarımızı alıyorlar ama daha aradıkları hiç olmadı. İletişimden yazdım bi kaç kere ama insn bıkıyor ve çekiniyor sürekli aynı konuda şikayet etmekten . Ama tekrar uzun bir yazı yazarım gelsin artık ürünler
Şen piliç poşetli de bu hafta sonu indirim olacakmış ilgilenenlere duyurulur ! (:
markete gelse ilgilenicezde gelmiyor bir türlü
Adana ve çevre illere stok güncellemesi yapıldı yalnız diğer iller CP siparişi veriyormuş genelde..Düşün yanı K.Maraş 'da Cumartesi kampanyası yapılacak bir şubelerinden... (:
tek şubesi var zaten maraşın
geçen hafta 1 şenpiliç kalmıştı aldım sorunsuz bugün 2 şenpiliç kalmış ancak kioskta görünmesine rağmen kasada görünmedi diğer migrosa gidecem artık offf offf ne zaman sorunsuz alacam bakalım