0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de tavuk, sarella, magnum ve maraş usulu dondurmamı almaya gittim.Yine fiyasko .Kartımı okuttum.Fişini alın dedi.Fiş vermedi.Görevliyi çağırdım.Bu fiş vermiyor sorunlu dedi.Yarım saat ugraştı müsteri hizmetlerini aradı sonuç olarak rezillik pazartesiye yükleyeceklermiş.Çok sinirim bozuldu alışveriş yapacaktım.Hiç bir şey almadan geldim.
burdan alınan magnum dondurma ile, bu haftaki tıkla kazandan alınan dondurmalar aynı mı? magnum temptation kahverengi kutu, içinde 4 tane var. 9.99 tlaynısı mı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de tavuk, sarella, magnum ve maraş usulu dondurmamı almaya gittim.Yine fiyasko .Kartımı okuttum.Fişini alın dedi.Fiş vermedi.Görevliyi çağırdım.Bu fiş vermiyor sorunlu dedi.Yarım saat ugraştı müsteri hizmetlerini aradı sonuç olarak rezillik pazartesiye yükleyeceklermiş.Çok sinirim bozuldu alışveriş yapacaktım.Hiç bir şey almadan geldim. ben her migros kampanyasında sorun yasıyorum ya alamyorum yada alana kadar göbeğim çatlıyor.bu kez bir kartımız oldugu için bir tavuk kazandım ancak hep sorun olmasından dolayı eşimin almaya niyeti yok migros her seferinde sorunlu sorun çıkarıyor ve görevlileride yeterince bilgili degil
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen de tavuk, sarella, magnum ve maraş usulu dondurmamı almaya gittim.Yine fiyasko .Kartımı okuttum.Fişini alın dedi.Fiş vermedi.Görevliyi çağırdım.Bu fiş vermiyor sorunlu dedi.Yarım saat ugraştı müsteri hizmetlerini aradı sonuç olarak rezillik pazartesiye yükleyeceklermiş.Çok sinirim bozuldu alışveriş yapacaktım.Hiç bir şey almadan geldim. ben her migros kampanyasında sorun yasıyorum ya alamyorum yada alana kadar göbeğim çatlıyor.bu kez bir kartımız oldugu için bir tavuk kazandım ancak hep sorun olmasından dolayı eşimin almaya niyeti yok migros her seferinde sorunlu sorun çıkarıyor ve görevlileride yeterince bilgili degilDün ben aradım müşteri hizmetlerini baya bir anlattım.Her zaman sorun yaşıyoruz.Elemanlar konu hakkında bilgisiz diye söyledim.Bizleri kampanyalarla sevindiriyor.Migrosta magdur ediyosun dedim.Kasiyerler bizi arasın sorun olduğunda dedi biz kartı görüyoruz onlara bilgi veriyoruz felan dedi.