Gönderen Konu: Dizüstü Bilgisayar Tavsiye ?  (Okunma sayısı 3681 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dizüstü Bilgisayar Tavsiye ?
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2011, 21:54:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
HP G61 kullanıyorum. çok memnunum.
HP G62 kullanıyorum. 4 aylık cihaz asla tavsiye etmem. hp den uzak dur. Sony al kafan rahat olsun. maddiyata göre tabi bu işler.

neredeyse senesi olacak hala birşey olmadı maşallah. kulanmayla alakalı olsa gerek :)

o senin düşüncen tabi  ;D ben incitmem hiç cihazımı.  >:(
Gün Geçtikçe Ö(z)lüyorum Sadece ...

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2011, 22:12:03 »
Yıllardır her marka laptop kullanmış ve akrabalarındaki laptopların sorunlarını çözmek zorunda kalmış biri olarak markalara göre şöyle birkaç tane yorum yapabilirm:

1- Toshiba- Pek çok tanıdığım kullanıyor üst seviye makineleri çok güzel şu anda benim tercihimde bu. Ancak servisi sorunlu deniliyor ki bir arkadaşım ekranını kırmıştı onda biraz sorun oldu ancak diğer parçalarda kendi hatanız yoksa ne gibi ibr tavır içindeler bilmiyorum.

2- HP- Evet ıısnıyor ancak yıllardır kullandım. Servisi gelip evden alıyor eve getiriyor. Servisi mükemmel. Yeni çıkan Beat Audio serisi aslında gözümdeydi ama piyasaya çok geç girdi ben alana kadar.

3- Sony - Güzel ve pahalı makinler ancak servisi çok kötü ne yazık ki. Bazen şansa dvd yazıcısı falan sorunlu çıkabiliyor.

4- Casper - Hiçkimsenin tavsiye ettiğini duymadım. İnceledim son ürünlerini bana biraz oyuncak gibi geldi.

5- Dell - İş gören bir laptop sorunu olduğunu hiç duymöadım ancak sizin istedeğiniz özelliklere serisi var mı bilmiyorum.

6- Apple - Herkesin rüyası ama ben o kadar sevmiyorum işletim sistemine bir türlü ıısnamadım. Ama tasarımları mükemmel lakin aynı özellikte başka kaliteli bir markadan fazlasını sunumuyor.

7- Asus - Son zamanların favorisi burda önemli olan model ve işlemci tercih skalası ben içinde işletim sistemi yüklü olan bir model bulamadım yoksa almayı düşünmüştüm. Görünüm olarak da güzel.

8- Packard Bell - Ev kullanımı için güzel cihazlar.

Kısaca tanıdığım - denediğim cihazlları aktardım umarım yardımcı olmuştur. Laptop seçi,mi zordur bende baya bir uğraşmıştım. Kolay gelsin.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2011, 22:18:54 »
Yıllardır her marka laptop kullanmış ve akrabalarındaki laptopların sorunlarını çözmek zorunda kalmış biri olarak markalara göre şöyle birkaç tane yorum yapabilirm:

1- Toshiba- Pek çok tanıdığım kullanıyor üst seviye makineleri çok güzel şu anda benim tercihimde bu. Ancak servisi sorunlu deniliyor ki bir arkadaşım ekranını kırmıştı onda biraz sorun oldu ancak diğer parçalarda kendi hatanız yoksa ne gibi ibr tavır içindeler bilmiyorum.

2- HP- Evet ıısnıyor ancak yıllardır kullandım. Servisi gelip evden alıyor eve getiriyor. Servisi mükemmel. Yeni çıkan Beat Audio serisi aslında gözümdeydi ama piyasaya çok geç girdi ben alana kadar.

3- Sony - Güzel ve pahalı makinler ancak servisi çok kötü ne yazık ki. Bazen şansa dvd yazıcısı falan sorunlu çıkabiliyor.

4- Casper - Hiçkimsenin tavsiye ettiğini duymadım. İnceledim son ürünlerini bana biraz oyuncak gibi geldi.

5- Dell - İş gören bir laptop sorunu olduğunu hiç duymöadım ancak sizin istedeğiniz özelliklere serisi var mı bilmiyorum.

6- Apple - Herkesin rüyası ama ben o kadar sevmiyorum işletim sistemine bir türlü ıısnamadım. Ama tasarımları mükemmel lakin aynı özellikte başka kaliteli bir markadan fazlasını sunumuyor.

7- Asus - Son zamanların favorisi burda önemli olan model ve işlemci tercih skalası ben içinde işletim sistemi yüklü olan bir model bulamadım yoksa almayı düşünmüştüm. Görünüm olarak da güzel.

8- Packard Bell - Ev kullanımı için güzel cihazlar.

Kısaca tanıdığım - denediğim cihazlları aktardım umarım yardımcı olmuştur. Laptop seçi,mi zordur bende baya bir uğraşmıştım. Kolay gelsin.

HP için 2. madde de dediklerine baya şaşırdım. bayramdan sonra yollayacağım umarım mükemmeldir. nette araştırınca aldığıma baya pişman oldum servis yüzünden.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #23 : 29 Ağustos 2011, 22:22:37 »
toshiba, acer, exper, casper, arçelik, veste aslaa !!! Toshiba belki şaşırtacak ama teknik destekte sorun yaşıyoruz. Bilgisayar satış ve teknik servis işi ile uğraşıyor abim. Sony(düşük fiyatlı modellerde ufak tefek sorun), HP, Dell, IBM(Lenovo) Tavsiyelerim arasında
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 29 Ağustos 2011, 22:59:09 »
HP servis ben aradım geldiler 1 günde aldılar 2 gün sonra geri getirdiler. Baya hızılılardı bende şaşırdım ama benim sorunumun pildeyniş ondan olabilir. Ama bölgeye göre değişiyor servislerde. Umarım sizin bölgedeki serviste sorunsuzdur.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2011, 23:05:44 »
benimde 3 yıllık acer kendi kendine ekran kartı yandı bir anda ve sadece tamiri için 485 tl istediler
ısınma sorunu vardı
şu anda annemin asus kullanıyorum kapasiyesi daha az ve eski olasına ragmen ısınma sorunum yok memnunum şimdilik
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2011, 23:06:28 »
birde LG var geçen ay bi gönderi yaptık 1 ayda geldi 5 gün daha sabretse yasal serviz süresini aşacaklardı. Adamlar bilgisayarın geldiğini unutmuş saçma bi bahane.
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı didedar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 29 Ağustos 2011, 23:14:39 »
bayramdan sonra yollayacağım bende istanbul servisine hataydan. inş. çabuk gelir.şuan idare ediyor. ekran kararması var açılışta sadece yazılımsal mı donanımsalmı çözemedim bir türlü?