Gönderen Konu: Dizüstü Bilgisayar Tavsiye ?  (Okunma sayısı 3682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
Dizüstü Bilgisayar Tavsiye ?
« : 29 Ağustos 2011, 11:33:27 »
Arkadaşlar bugün bilgisayar alıcam yada bayramdan sonra artık ne zaman müsait olursam satürn yada mediamartk forum istanbuldan nakit olarak alıcam indirim de yapıyorlar nakit olunca

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 

Sizce Hangisi ?

acer,casper,exper bütün arkadaşlarım kime sorsam hayatta alma diyorlar asus yada hp de karar kıldım bende ...

Çevrimdışı ask_ne_demek

• Usta Kampanyacı
Ynt: Dizüstü Bilgisayar Tavsiye ?
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2011, 11:35:57 »
ben bilgisayarcıda çalışıyorum casper gerçekten çok sorunlu ama hp ve toshiba en iyileri
Geçmiş tozdur, üfle gitsin

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 29 Ağustos 2011, 11:37:10 »
2 senedir acer kullanıyorum maşallahı var kardeşim casper kullanıyor 2 ayda bir servise yolluyor

Çevrimdışı simon

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2011, 11:37:38 »
HP tavsiye ederim, satış sonrası müşteri hizmetleri, güncelleme hizmetleri, arıza servis hizmetleri çok iyi.
yanlız HP'nin papillon grubunda yazılım sorunları olduğunu duydum compaq olanları iyi, DELL ve Hawlet Packart
ürünlerinde ekran problemleri olduğu söylendi, ne kadar bir bütçe ayırdığını bilmiyorum ama MSI ve TOSHIBA'da
kaliteli ürünler yanlız TOSHIBA'nın servisi kounusunda problemler olduğunu duydum.
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2011, 11:45:26 Gönderen: simon »

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2011, 11:38:22 »
mudurum aldı daha 2 gun once...HP aldı...ama Dell de onermısler ona...denılen gıbı Exper Casper cok sorunluymus...bende Acer kullanıyorum ama yok ıyı degıl...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2011, 11:40:02 »
bende akşam bakırköy de darty de baktım orda yetkiliye sordum en sorunlu hangisi abi exper casper alma benden sölemesi ama asus en iyisi hiç sorun vermiyor hp ısınma yapıyor programsal sorun veriyor dedi ama asus taş gibi benim aklım asus ta kaldı  ;) asusun mecidiyeköy de servisi varmış ayrıca

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 29 Ağustos 2011, 11:40:23 »
bnmde acer memnunum bayaa :)

arkadaslarımın hp coook ses cıkarıo ve memnun deillerdi

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2011, 11:41:39 »
toshibada çok iyi ya bende alcam ama yine toshiba düşünüyorum

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2011, 11:47:00 »
bütcem 1800-1900 tl kredi kartı nakit sorun değil yeterki i7 işlemci en az 4 gb ram 500 gb hardisk 1 veya 2 gb ekran kartı olması gerekiyor benim düşüncem o tavsiyelerinizi de beklerim   ;D istanbul bilişim satürn nakit olunca 200 veya 300 tl birden indirim yapıyorlar ayrıca bilginize hemen alıyorum derseniz birşey söylemiyorlar ama indirim nakit nasıl olur falan deyince çaktırmadan abi tamam ne kadar ürün hangisi şu kadar yaparız diyorlar
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2011, 11:50:16 Gönderen: Marlboro »

Çevrimdışı woofgoo

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2011, 12:08:58 »

Gerçekten taşınabilirlik istiyorsanız tavsiyem küçük laptop almanız yönünde olcaktır. 13.3" gibi. Acerin 3820 ve 3830 modelleri güzel baya. Yanınada lcd alınırsınız 22".

Bende 15.6" var. Nerdeyse 3kg çanta adaptör vs deyince 5kg oluyor. Taşımak istemiyor insan. Ayrıca laptoplar masaya konulduğu zaman göz seviyesinin altında kalıyor genellikle, dik oturarak kullanmak zor oluyor. İlk mesajımdaki gibi bir sistem yaparsanız. Sorunsuz bir şekilde ve daha keyifli kullanacağınızı düşünüyorum.
Burdan tekrar hatırlatıyım mümkün olduğunca dik oturun.

Bende 1 yıldır acer kullanıyorum ve sorun yaşamadım. Daha öncesinde 4 yıllık bir asus laptobum vardı. dvd okuyucusu biraz bozulmuştu ;D

Şu marka iyidir şu marka kötüdür diyemem. Sony alıp şikayetçi olanda var casper alıp çok memnun olanda.