Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBenim için Efes..." diyenler kazanıyor!
benimicinefes.com’da dilerseniz yazı, resim veya video ekleyerek Efes’in sizin için ne anlama geldiğini paylaşıyor, dilerseniz Efes’in 40 yılını anlatan Efes ile 40 Yıl’a yorum ekleyebiliyorsunuz. Birbirinden güzel hediyelerden kazanma şansı yakalıyorsunuz!
“Benim için Efes...” diyerek yazı, resim veya video ekleyip en fazla beğenilen katılımcıya Efes’in Moskova fabrikasına gezi ve Moskova’da 3 gün konaklama!
“Benim için Efes...” diyerek en fazla sayıda yazı, resim veya video ekleyen katılımcıya Efes’in Moskova fabrikasına gezi ves Moskova’da 3 gün konaklama!
“Benim için Efes...” diyerek yazı, resim veya video ekleyip en fazla beğenilen 2., 3., 4., 5. ve 6. katılımcı Efes’in İstanbul fabrikasına gezi, bira eğitimi!
“Benim için Efes...” diyerek en fazla sayıda yazı, resim veya video ekleyen 2., 3., 4., 5. ve 6. katılımcı Efes’in İstanbul fabrikasına gezi, Oğul Türkkan’dan bira eğitimi ve pastorize olmamış taze bira içme şansı!
Efes ile 40 Yıl’a yorum ekleyen her 20. kişiye Efes özel kapak açacağı!
Her Pazartesi “Benim için Efes...” diyerek yazı, resim veya video ekleyen ilk 5 kişi Etkinlikler’de yer alan organizasyonlardan birine davetiye