" ASUS Türkiye
Gazetelerin 90'lı yıllarda kupon karşılığı verdiği ansiklopediler hala evinizde duruyor mu?
Umarım atmamışsınızdır birazdan çok işinize yarayacak!"
Herhalde yarışma var. Takipte olalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ASUS'tan takipçilerine bayram hediyesi! Genel kültür bilgisine güvenen ve sorulan sorulara hızlı cevap veren birini arıyoruz. Eğer o kişi benim diyorsan yeni yarışmamız tam sana göre!Sorduğumuz genel kültür sorularına en hızlı doğru cevap veren bir kişi ASUS Eee Pad Transformer'a sahip olacak! Sıralamada ilk 20'ye girenlere de ufak sürprizlerimiz var. Tıklayın, yarışmaya başlayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bu sefer önce başkaları katılsın. hep önce ben katılıyom, listeye giriyom sonra millet beni geçmeye çalışıyo, lönk diye kalıyorum.
ASUS'tan takipçilerine bayram hediyesi! Genel kültür bilgisine güvenen ve sorulan sorulara hızlı cevap veren birini arıyoruz. Eğer o kişi benim diyorsan yeni yarışmamız tam sana göre!Sorduğumuz genel kültür sorularına en hızlı doğru cevap veren bir kişi ASUS Eee Pad Transformer'a sahip olacak! Sıralamada ilk 20'ye girenlere de ufak sürprizlerimiz var. Tıklayın, yarışmaya başlayın!
Yarışma başladı. sorular çok kolay. Türkiyenin en uzun kara sınırı olan ülkesi,gökyüzünde sıra sıra görülen yıldızlara ne denir gibi
ansiklopedilerde arama butonu yok ne yazık ki
28.6332 snde tamamladım :/
şuan 3. yüm ama kesin düşerim
şuan 3. yüm ama kesin düşerim 
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz acaba? bende sorular geç açılıyor.
17 sn de bitirdim 1 yanlışım varmış

ühüü