Hilesiz kazanan arkadaslari tebrik ediyorum.Ayrica kisa sure once aramizdan ayrilan bi arkadasimizda listede.Tekrardan huzur icinde yatsin..
lonelycocug,eagle20,barbie06 çok saolun. daha iyisi sizlerin olsun. Tebrikk edenlere tşk. ederim. Kazananlarıda ayrıca kutlarım. İyi günlerde kullansınlar.
Sayfaya baktım da. Elemanın teki video yüklemiş. Dehşetle sarsıldım. O nasıl bir algı hızıdır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sayfaya baktım da. Elemanın teki video yüklemiş. Dehşetle sarsıldım. O nasıl bir algı hızıdır.
Kayit olun veya giris yapin
vay be 1 tane bıle yalnıs yok ne dıyım valla
kazanan herkesı kocaman tebrık edıyorum barış gülten arkadaşımızada tekrardan rahmet diliyorum
lonelycocug,eagle20,barbie06 çok saolun. daha iyisi sizlerin olsun. Tebrikk edenlere tşk. ederim. Kazananlarıda ayrıca kutlarım. İyi günlerde kullansınlar.
tebrık ederım gule gule kullanın
soruları cozdukce alısıyorsunuz bıde genel olarak sorular hep aynı
soruları cozdukce alısıyorsunuz bıde genel olarak sorular hep aynı
İşin daha da garip kısmı bu adamı silmişler.
bravo alkış...
bu beyinle buralarda sürünüyo arkadaş.
oxford a cambric e felan götürelim ardanda artık bilim adamı olsun çıksın... harcanıyosun arkadaş duy sesimi
tebrık ederım gule gule kullanın
saolun sizde güle güle kullanın
bu devam edecek mi ki yayınlama yapmış bu arkadaş