17 Tane ürün aldım.
Toplam 57 lira tuttu,bence çok iyi bir rakam.
Alışveriş yapacak arkadaşlar ürün 7.90 gibi bir rakamda ise tek alsınlar yanına birşey sıkıştırmasınlar çünkü sistem sürekli 7 lira veriyor.90 kuruşa kremler aldım,2.50 liraya oral-b pulsar aldım.Neler neler aldım kulaklıklar aldım 2 liraya çok şey vardı bugun babamın kartı sağolsun
Dün bugün derken 10-15 tane ürün kaptık bugün şanslı bi hafta limangoda büyük kriz var
bebeği olanlar için çok güzel oldu 3lü ıslak mendil aldık erteble 1,90 ödedik pazardan dandik mendil alsan bilde 3lira tutuyo
10 tl çek verdi simdi bana,acaba ücretsiz mi hala kargo 1 saat içinde harcamam lazım
Kargo ücretli hocam malesef kargo ödeyeceksiniz.kardeşimdede vardı çek boşa değmez kullanmaya.
arkadasa aktarsak yine mi 1 saatte kullanılmalı?
Ben dun bisey alamadm gicik oldum iki tane olay alcaktim cek olmadi para dusmedi kizdim,herkes neler almis yaw
sayamayacağım kadar çok ürün aldım dün.
3 ya da 4 tane silikon yastık,
3 tane Özdilek havlu,
1 porselen tuzluk-biberlik,
1 metal-krom tuzluk-biberlik,
temizlik fırçası seti,
2 takım saklama kabı,
6 lı dondurma kasesi,
3-4 tane tişört,
Porselen havan... falan filan

hatırlayamıyorum bile

ben aldıkça o 7 lira verdi, o 7 lira verdikçe ben harcadım.
ben aldıkça davet ettiğim için kendi kendimi diğer hesabıma 10 lira yüklendi, onlarla da aldım.
velhasıl bi ara almayı bırakamayacağım sandım, Allah'tan iftar saat, geldi de kapattım

herkes aldıklarını güle güle kullansın
yaa bugünde bedava olsun yaa

35 numara ayakkabı buldum ama fazla para vermek istemiyorum bu yaz yeteri kadar aldım ayakkabı :/