tebrikler ebrucum
bugünün cevabı arzu kaprol
Vogue Fashion’s Night Out Türkiye 2010’da İstinye Park Puma mağazasına giren her 100.kişiye hangi ünlü tasarımcının özel tasarım ürünleri hediye edildi?
a) Hüseyin Çağlayan
b) Bora Aksu
c) Erdem Moralıoğlu
d) Rıfat Özbek
Hüseyin Çağlayan tasarımı özel bir ürünü 100. ziyaretçisine hediye edecek olan Puma’nın yeni koleksiyonundaki Break Grip Bag’e göz atmayı unutmayın.
bana maıl gelmedı hala 31 ağustosta kazanmıstım esım ve annem adına
Mail mi geliyor? 29 Ağustos ta kazanmıştım 2 tane.İkisine de mail gelmedi ama kazandığım adresten enmoda.com'a üye olup adresimi güncelledim bu kadar.Daha gelmedi tişörtler ama gelir bence en yakın zamanda.Yapmam gerek başka bişi var mi ki?
Mail mi geliyor? 29 Ağustos ta kazanmıştım 2 tane.İkisine de mail gelmedi ama kazandığım adresten enmoda.com'a üye olup adresimi güncelledim bu kadar.Daha gelmedi tişörtler ama gelir bence en yakın zamanda.Yapmam gerek başka bişi var mi ki? 
ilk kazandıgıma maıl gelmıstı valla bende bılmıyorumkı
ilk kazandıgıma maıl gelmıstı valla bende bılmıyorumkı 
enmoda.com a mail attım.
"Kazanmış olduğunuz 2010 FNO New York T-shirt aynı anda toplu olarak 12 Eylül tarihinde kargoya verilecek, kazandığı duyurulan kişilerin beyan etmiş oldukları adreslere teslim edilecektir."
cevabını döndüler
dün 12,29 da katılmışım 2 tane kazandım