ben daha önce enginar almıştım kavanozları saklıyordum Allahtan kapakları atmamışım:))onlarla girdim ama amacı bilmiyorum çok oynayıp puanı mı artırmak gerekiyor
bugün migrostaki melis ürünlerine baktım bütün L ile başlayan şifreler aynı.anlayamadım
L ile baslasada bir cogu gecersiz maalesef sifrelerin hatali diyor.VE hala oyun sorunlu.
bugün kontrol ettim evde 3 adet melis vardı üçününde şifresi aynı:((
Katılmadığım kampanya 1.donem bugün son gün ...
ben umutluyum bundan. bakalım ne olacak.?
birinci dönem kaçmış, ikinci dönem de katılım artar. ama denemeden de olmaz. ne diyor erman toroğlu : OYNAMADAN KAZANAMAZSIN !

Bu akşam Bim'e gideyim de alayım. Şifre kapağın içinde mi ? Kampanyalı ürün olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Gidip de şifresiz ürün alıp karavana atmayalım.

Alanlardan yardım lütfen...
eski üretilen ürün olduğu için şifreleri kabul etmiyordur.yeni üretim melis ürünü alacaksınız.ben katılmadım bunu unutmuşum tamamen
birinci dönem kaçmış, ikinci dönem de katılım artar. ama denemeden de olmaz. ne diyor erman toroğlu : OYNAMADAN KAZANAMAZSIN !
Bu akşam Bim'e gideyim de alayım. Şifre kapağın içinde mi ? Kampanyalı ürün olduğunu nasıl anlıyorsunuz ? Gidip de şifresiz ürün alıp karavana atmayalım.
Alanlardan yardım lütfen...
ürünlerde özel bir şifre yok, kapakların yan kenarında üretim no : L harfi ile başlayan bir rakam var,
(ben kavanoz turşu aldım bu şekildeydi), o kodu sitedeki forma yazdıktan sonra telefone şifre geliyor,
oyun oynamak için o şifreyi istiyor. Eğer sadece formu doldurup oyun oynamazsan sadece küçük ev
aletleri çekilişine katılıyorsun.