Çekiliş sonunda 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan 5 kişiye Apple iPAD 2 16GB, 5 kişiye Apple iPHONE 4 16GB HEDİYE ...
Bu kampanya Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş. tarafından Milli Piyango idaresi Genel Müdürlüğünün 09.08.2011 tarihli ve B.07.I.MPİ.0.13.00.02-401.0299-2139-7306 sayılı izni ile 18.08.2011(09.00)-31.08.2011(22.00) tarihleri arasında düzenlenmiştir. Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros Mağazaları ve Migros Sanal Markerten tek seferde 25 TL ve katları tutarında (her 25 TL için 1 çekiliş hakkı) Persil, Tursil, Perwoll, Pril Vernel veya Dixi ürünlerinden herhangi birini satın alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club logolu Shell Club Smart Card) kart sahibi tüketiciler 1(bir)çekiliş hakkı kazanacaklardır. Çekilişte 5 kişi Apple iPhone 4 16 G8 Cep Telefonu (halt + kart hariç), 5 kişi Apple iPad 2 16GB WI-FI Tablet PC kazanacaktır. İkramiye özellikleri belirtilen içeriktedir. İkramiye görselleri ile verilecek ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir. Çekiliş 16.09.2011 tarihinde, saat 11.00'de U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç iş Merkezi No: 25 D: 40 Mecidiyeköy / İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda, isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Üyelik bilgileri eksik veya kayıtlı olmayan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli (Migros Club Kart, Money Club Pro Kart, Koç Ailem, Money Club & More, Servis Kart, Money Club Logolu Shell Club Smart Card) kart sahipleri çekilişe katılamayacaktır. Kazanan talihliler 21.09.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Türk Henkel A.Ş. sorumlu tutulamaz. Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 06.10.2011 tarihine kadar, yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 21.10.2011 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetlerrne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ve alışveriş belgesi ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Bu çekilişe Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş., Migros Ticaret A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmelleri Tic. Ltd. 5/1, çalışanları ve 18 yaşından kuçükler katılamaz, Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. İkramiye çekilişle belirlenen talihliye ve taahhüt edildiği şekilde teslim edilir. KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 No'lu 1)2 Kampanya Danışma Hattından öğrenebilirsiniz. Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
uçuk katılımlar....uçuk işler...
Migros'ta Henkel ürünleri alın, iPHONE 4 veya iPAD 2'yi siz kazanın!
Çekiliş sonunda 25 TL ve katları tutarında alışveriş yapan 5 kişiye Apple iPAD 2 16GB, 5 kişiye Apple iPHONE 4 16GB HEDİYE !
Tursil Matik Çamaşır Deterjanı Çeşitleri 6+1 kg.
Stok Adedi:20.000
Fiyatı:15,50 TL
Persil Jel Çamaşır Deterjanı Çeşitleri 3 lt.
Stok Adedi:10.000
Fiyatı:16.50 TL
Pril Bulaşık Makinesi Seti(Tablet Deterjan 60'lı + Tuz 1.5 kg + Parlatıcı 450 gr.)
Stok Adedi:5.000
Fiyatı:17.90 TL
Perwoll Sıvı Deterjan Çeşitleri 2 lt.
Stok Adedi:8.000
Fiyatı:7.90 TL
Vernel Çamaşır Yumuşatıcısı Çeşitleri 2 lt.
Stok Adedi:12.000
Fiyatı:4.25 TL
Pril Bulaşık Deterjanı Çeşitleri 750 gr.
Stok Adedi:25.000
Fiyatı:2.25 TL
Dixi Yüzey Temizleyici 6 lt.
Stok Adedi:6.000
Fiyatı:6.50 TL
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ucuk olcagini bile bile katildik.UMarim katilimlarimiz kabul olur..
Ucuk olcagini bile bile katildik.UMarim katilimlarimiz kabul olur..
ben bunla ilgili defalarca migros a mail attım, çekiliş zamanına birşey kalmadı. Ancak hala geri dönüş olmadı.
Kazanan talihliler 21.09.2011 tarihli Radikal gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
2 3 gun once aciklanmdi ama ekleyemedim